HTELA SAM DA BUDEMO DRUGARICE, PA SAM SE ZALJUBILA! Devojka upoznala par, pa uletela u njihovu vezu: Srećni smo, a OVO nam pomaže!

Zanimljivosti

HTELA SAM DA BUDEMO DRUGARICE, PA SAM SE ZALJUBILA! Devojka upoznala par, pa uletela u njihovu vezu: Srećni smo, a OVO nam pomaže!

Šarlot Farmer, Džejmi Daves i Lora Korser upoznali su se preko jedne dejting aplikacije, a onda su započeli neobičnu vezu.

Naime, njih troje rešili su da uđu u ljubavni trougao, te svako od njih uživa u ljubavi sa dve odobe, a Džejmi je otkrio da je ljubomora, ono što bi bio najveći problem, u njihovoj vezi zabranjena.

– Radi se o tome da jedan oseća sreću što drugo dvoje imaju neku svoju nišu. Ako neko pobedi na velikom nadmetanju, budi srećan zbog njih – objasnio je.

– Upoznala sam Džejmija na aplikaciji i u početku smo želeli da to bude samo neobavezni dejt. Nisam bila spremna za ozbiljnu vezu. Odmah smo razgovarali o ideji bez monogamije. Ipak smo oboje u tom trenutku izlazili i sa drugim ljudima- rekla je Šarlot koja je sa Džejmijem u vezi od 2019. godine.

Lora je Džejmija upoznala preko iste mreže, svega godinu dana kasnije

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charlotte Farmer (@sharklutt94)

– Imala sam onlajn sastanke sa Džejmijem početkom 2020. na toj aplikaciji. Onda je počela pandemija i neko vreme nismo mogli da se nađemo. Onda sam igrom slučaja naletela i na Šarlot na toj aplikaciji za upoznavanje, a sa njom sam osetila povezanost- objasnila je i dodala:

– U početku sam želela da budem drugarica sa njom, ali sam brzo shvatila da sam zaljubljena u nju (Kurir.rs)