TAŠTA MI SE NABACIVALA KAD SAM ŽENIO NJENU ĆERKU: Jedan muž ima čudan problem sa majkom svoje izabranice! OVO mu je jedino rešenje

Ispovijesti Zanimljivosti

TAŠTA MI SE NABACIVALA KAD SAM ŽENIO NJENU ĆERKU: Jedan muž ima čudan problem sa majkom svoje izabranice! OVO mu je jedino rešenje

– Oženio sam se tek pre nekoliko meseci i ne znam kako da se nosim s nezgodnom situacijom s mojom taštom – napisao je anonimni muškarac u pismu psihoterapeutkinji i savetnici Kolin, koja radi za “Mirror”.

Naime, njegova tašta je uvek bila pomalo koketna, a na svadbi mu je rekla da je “tu za njega ako mu bilo šta zatreba”, dodavši i kako “zna da čuva tajnu”.

– Bio sam totalno šokiran. Kako da se ponašam? Trebam li reći ženi ili da ćutim i ništa da ne preuzmem? – pitao je on Kolin.

– Pre svega, ne paničite! Možda je žena samo popila koju čašu previše i više se ni ne seća da je išta rekla ili će se pak zgroziti kad se seti – odgovorila mu je Kolin.

Iako je neprikladno tako nešto reći zetu na svadbi, to što je koketna, kaže Kolin, ne znači i da je stvarno htela s njim da spava i tako ćerki uništiti brak.

– Mislim da je bolje da ništa ne govorite i da ne reagujete na njen flert ako ga ponovo bude – poručila mu je ona i dodala da joj “jasno da do znanja da ne vidi nikog drugog osim svoje supruge”.

– Taštu ionako nećete viđati svaki dan, a ako i dalje bude govorila neke neprimerene stvari, otvoreno joj recite da vam je zbog toga neprijatno – zaključila je Kolin. (Kurir.rs/Večernji.hr)