KULIĆKA MOLI DEČKA ZA OPROŠTAJ! Rasplakala se, tera Nenada da zaboravi sve sa Zolom, a njegov odgovor je BRUTALAN: Nisam BUDALA!

Showbizz

KULIĆKA MOLI DEČKA ZA OPROŠTAJ! Rasplakala se, tera Nenada da zaboravi sve sa Zolom, a njegov odgovor je BRUTALAN: Nisam BUDALA!

Miljana Kulić pokušala je da ubedi dečka Nenda Macanovića da ga neizmerno voli i da njen razgovor sa Zolom treba da zaboravi kao da nije postojao.

On je istakao da je ušao u rijaliti samo zbog Miljane, pa i da više neće trpeti njeno ponašanje.

– Ti dobro znaš da ja imam pare, ja sam ušao isključivo zbog tebe. Ako do popodne ne bude ono što je bilo jutros, videćeš – rekao je Nenad.

– Je l’ možeš da mi oprostiš, molim te? – upitala je Miljana.

– Ma rekao sam ti, znam šta će da bude. Ti si prevarant, a on je pametan i boli ga uvo. Pa je l’ nisam u pravu? Ja ispadam budala – odgovorio je Nenad.

– Je l’ možeš da ne ideš i da zaboravimo kao da se nije ni desilo? – upitala je Miljana.

– Rekao sam ti da sve može sem toga, a znao sam da će to da bude. Ja nisam budala, ja nisam kao ovi ovde – rekao je njen dečko.

– Je l’ možeš da ne ideš, molim te! Najviše na svetu te volim, kunem ti se u sve! Ti si moja Bebica i nikada više ne mogu da nađem nekog kao što si ti – rekla je Miksi.

– Pa, ne možeš da nađeš budalu. Ispada da je on pametniji od mene – odgovorio joj je Nenad.

– Ja da hoću, on bi sada bio sa mnom. Malo sam šou pravila, i da vidim da li si ljubomoran i da li me voliš – rekla je Miksi. (Kurir.rs/K.Đ.)