BRUTALNA TUČA U ZADRUZI, POTUKLE SE ŽENE! Obezbeđnje jedva razdvojilo POBESNELE CIMERKE: Čupale se, pa ŠUTIRALE JEDNA DRUGU VIDEO

Showbizz

BRUTALNA TUČA U ZADRUZI, POTUKLE SE ŽENE! Obezbeđnje jedva razdvojilo POBESNELE CIMERKE: Čupale se, pa ŠUTIRALE JEDNA DRUGU VIDEO

Marko Osmakčić i Viktorija Viki Mitrović su odlučili da se pomire i ponovo uđu u vezu, što je prouzrokovalo žestoku tuču.

Marijana Zonjić je za to vreme spavala ukoso od njih, a kada se probudila i videla šta se dešava odmah je prebacila Marku, a Viki je krenula za njom i u toalet, gde je nastao opšti haos.

Njih dve su se pobile, čupale za kosu i šutirale u stomak. Obezbeđenje je hitno regaovalo.

– Šta je, samo hoću da te pitam – rekla je Viki i nasrnula na Marijanu.

– Neće ti napraviti dete, nećeš ići u Švicu, ku*vetino – ponavljala je Marijana.

Obezbeđenje je munjevitom brzinom uletelo u Belu kuću i odmah ih razdvojilo. Kao što je već poznato, ovakvo ponašanje u Beloj kući se ne toleriše, a Veliki šef je doneo odluku da obe ukućanke i Viktorija i Marijana budu kažnjene mesečnim honorarima.

One su haos nastavile i u spavaćoj sobi gde su jedna drugoj uništile svu garderobu, kao i krevete.

Marijana je nakon incidenta završila u zatvoru, dok je Viki odmah uzela sve nje lične stvari i bacila ih u jezero. Veliki šef je odmah doneo odluku da Viktorija Mitrović bude kažnjena još jednim mesečnim honorarom jer kao što je već poznato, uništavanje ličnih stvari nije dozvoljeno. (kurir.rs)