CAREVE DEVOJKE GRCAJU U SUZAMA: Evo pred čijim je RIDANJEM popustio Filip! Sa njom je obavio EMOTIVNI RAZGOVOR! (VIDEO)

Showbizz

CAREVE DEVOJKE GRCAJU U SUZAMA: Evo pred čijim je RIDANJEM popustio Filip! Sa njom je obavio EMOTIVNI RAZGOVOR! (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car su nakon emisije “Pitanja gledalaca” otišli do pušionice, gde su obavili razgovor oči u oči u brutalnom raskidu, njegovoj aferi sa Anom Jovanović i aktuelnim problemima.

Dalila je potom počela da plače.

– Mene interesuje moj život, a ne ona. Ja imam pravo na ljutnju – rekla je Dalila.

– Sve je bilo okej do onog pitanja šta smo pričali ispod pokrivača. Da li ti mene voliš onoliko koliko govoriš? – pitao je Car.

– Da, volim te. Ja nisam nijedno jutro zaspala dok si ti pričao sa Martinom i Anom. Stavljala sam čepove u uši. Oka nisam sklopila 4 dana. Ne mogu da verujem da si tako ravnodušan. I ono kad si me polio, svi su me pitali, samo ti ne – zamerala je Dragojevićka.

– Meni su se tad noge odsekle, odsekao sam se. Ja bih ubio sebe da sam ti naškodio – pravdao se Filip.

– Nisi ušao u kupatilo da vidiš kako sam – zamerila je Dalila.

– Ja kad napravim sr*nje, ostanem pri sr*nju. Ja sam ti onaj dan pričao: “Pomozi mi, loše sam”, ti si mi rekla: “Ko te j*be”. Pukao mi je film. Očekivao sam od tebe da budeš drugačije. Kako ja, kako ti, zavisi od osobe sa kojom si: Znaš da mogu da budem dobar, da neću iz čista mira ništa. Ti posle svega izgovorenog sa Martinom sediš i pričaš sa njom, sa Luksom… To meni pokazuje da si ti nula – pravdao se Filip.

– Jako je smešno ovo što navodiš za sve što si ti uradio. Evo, nek si ti ispravan, ja sam grešna, prihvatiću to… Pokušavaš da sve prebaciš na mene – rekla je Dragojevićka.

– Ne, to je nepravedno. Za mene je u muško-ženskom odnosu uvek kriv muškarac, treba da bude iznad žene, mora da zna kad da spusti loptu, žensko je žensko. Da neko sad uđe i napadne nas, ja treba da skočim. Ne možemo da budemo ravnopravni – nastavio je Car.

– Ja to shvatam. U svađi sa tobom ispadam muškarac, ali sa tobom ne može da se priča. Ja sam svaki put želela da pričam sa tobom, ti si onu noć izašao i rekao da te ne interesuje. Ja sam uvek bila jaka žena, ne možeš da me porediš sa balavicama. Znaš kako sam se nosila kad si bio sa Majom… Filipe, ovo što se sad dešava mi je mnogo teže nego prvi put. Već prolazim kroz fazu gde sebe ojačavam i ne želim da dozvolim da mi se balavica smeje dok ja plačem, a da ti prolaziš sa njom ruku pod ruku – dodala je ona.

– Ti si pet godina života provela sa osobom koja je tražila osobu koja je vodi kroz život, finansira, alfa i omega. Ja nisam takav. Ja sam takav i to je sudar titan. A kad mi pukne film, napravim nešto čega mi bude žao. Sad mi je žao što sam ti napravio ovo sa Anom, a i žao mi je što je ona napadnuta. Nisi zaslužila da patiš, automatski mi je veći pritisak. Ne možeš funkcionisati sa mnom dokle god nema dogovora. Ja mogu sa tobom, ti sa mnom ne. Ja se totalno razludim kad me izbaciš iz koloseka – rekao je Car.

– Ona me ne interesuje! Nemoj da mi pričaš kao da ništa nije bilo. Ja se nosim sa tim, pokušavam da se nosim, prolaze mi slike kroz glavu. Misliš da neću videti večeras video iz izolacije? – briznula je u plač Dalila.

– Evo, to se viće neće dešavati – dodao je Filip.

Ana Jovanović počela je da se žali Milani Šarac, pa priznala da želi da nađe način da napusti Belu kuću.

– Hoću da idem kući, ne želim da ostanem ovde – rekla je Ana.

– Proći će ovo sve, ovo sad pričaš – pričala je Mima.

– Ide mi se kući još od kad je bio onoj maloj rođendan – dodala je ona. (kurir.rs)