IMAO JE 20 GODINA DA RAZMISLI O SVOM PONAŠANJU: Žena koju su zlostavljala dva partnera udala se za čoveka koji je ubio suprugu

Svijet

IMAO JE 20 GODINA DA RAZMISLI O SVOM PONAŠANJU: Žena koju su zlostavljala dva partnera udala se za čoveka koji je ubio suprugu

Majka dvoje dece koja je preživela dve nasilne veze, sada se udala za čoveka koji je proveo 20 godina iza rešetaka zbog ubistva bivše supruge.

Stefani Garsija, nadzornik za uslovne kazne iz Santa Roze u Teksasu, zaljubila se u Gerarda Kastanjedu svega mesec dana pošto je pušten iz zatvora nakon što je odslužio 20 godina zbog ubistva supruge. Garsija i Kastanjeda su se venčali sedam meseci kasnije ali ju je on napustio godinu dana kasnije.

Kako prenose tabloidi, Garsija se našla na udaru kritika na društvenim mrežama zbog udaje za ubicu, naročito jer su je dvojica prethodnih partnera zlostavljali i branila se rečima: Imao je 20 godina u zatvoru da razmisli kako treba da tretira ženu kada izađe.

Garsija (49) je ocenila i da je zbog svog iskustva sa nasiljem u porodici ona “predodređena” da bude u nasilnim vezama i da joj njegova prošlost nije bila problem, jer je pokazao “kajanje” zbog svog zločina, a ona je neko ko veruje u drugu šansu.

Međutim, kada ju je posle godinu dana Kastanjeda napustio bez objašnjenja, Garsija je uvidela da je bila “izmanipulisana” njegovim pristojnim ponašanjem.

Majka dvoje dece sada misli da je njen bivši “iskoristio” njenu prošlost žrve nasilja i porodicu i šarmirao je ponašanjem koje je bilo potpuno drugačije od tretmana na koji je navikla.

Garsija se sada nada da će njen primer poslužiti drugim ženama koje su preživele porodično nasilje.

Kastanjeda je sada u vezi sa drugom ženom i imaju dete, a Garsija se našla na udaru kritika na društvenim mrežama gde korisnici ne mogu da veruju da se udala za čoveka koji je ubio prvu suprugu, naročito posle dva nasilna partnera koja je imala. (kurir.rs)