DALILA JE 100 PUTA BOLJI ČOVEK OD DEJANA! Šok razgovor Dragojevićevih dojučerašnjih prijatelja: PROVALILI GA! Haos na imanju

Showbizz

DALILA JE 100 PUTA BOLJI ČOVEK OD DEJANA! Šok razgovor Dragojevićevih dojučerašnjih prijatelja: PROVALILI GA! Haos na imanju

Sandra Rešić i Marko Đedović su nakon buđenja seli u dvorište, gde su porazgovarali o ponašanju bivšeg prijatelja Dejana Dragojevića i njegove devojke Aleksandre Nikolić.

– A ovi, njih dvoje… Crni Đedoviću… – rekla je Sandra.

– Bivša devojka brani svog dečka. Juče puste klip, on skače. On hoće da skrene priču sa svoje izdaje, da opet bude jadan Deki – dodao je Đedović.

– Desi ti se život, desi ti se pakao i ti ne razmišljaš kako dalje, kako da se povratiš… Jao… – pričala je Rešićeva.

– Dalila je sto puta bolji čovek od njega – dodala je Sandra.

– Ja ono u životu nisam video… Ovaj bi zbog interesa sve – rekao je Marko.

– Sve, jao, jao… – pričala je Rešićeva.

Podsetimo, Sandra i Dejan su zaratili jer je kružila priča među zadrugarima da je Rešićeva zaljubljena u njega.

– Kakva je razlika između tvog plakanja za Franom i preveslavanja jezera da bi ga zaglrio i Sanrdrinog plakanja za tobom? – glasilo je jedno od pitanja za Dejana i Sandru.

– Zato što se spekuliše da ima zaljubljenosti, a između mene i Frana nema, Ona preteruje. Ogromna je razlika. Ja svojim plakanjem Franu nisam namestio problem, nije okarakterisano kao emocijem, nije dobio negativna pitanja i nije omalovažavan. Ako ceniš i znaš da ubacuješ u problem, ne radiš to, osim ako mu ne želiš loše – pričao je Dejan.

– Kako se osećam, muka mi je od pravdanja i budalaština. Što se mene tiče nema raszlike, kad nekog ceniš i voliš i zavoleo si kao rijaliti druga. Ja neću više da plačem da ne bih stvarala problem i tačka. Suzdržavaću se zbog sebe,a ne zbog njega. Ja koliko znam mi vipe nismo prijatelji – dodala je Sandra. (Kurir.rs/S.M.)