Dva studenta u Zagrebu tragično stradala od strujnog udara na željezničkoj pruzi!

Svijet

Dva studenta u Zagrebu tragično stradala od strujnog udara na željezničkoj pruzi!

Dva studenta tragično su stradala u Zagrebu od posljedica strujnog udara na željezničkoj pruzi u Branimirovoj ulici.

Zagrebačka policija izvijestila je danas da je iza 8 sati zaprimljena dojava da je u Ulici kneza Branimira, na teretnim šinama željezničke stanice Zagreb-Borongaj pronađeno tijelo 22-godišnjaka.

Policija je utvrdila da je 22-godišnjak u društvu s još dvojicom mladića išao tražiti prijatelja koji je nestao dan ranije, a pritom se popeo na vagon i smrtno stradao.

Obavljenim uviđajem, kako navode iz policije utvrđeno je da je smrt nastupila kao posljedica strujnog udara visokog napona, kao i kod njegovog prijatelja koji je život izgubio dan ranije.

Vijest o tragičnoj smrti zagrebačkih studenata objavio je i Fakultet hrvatskih studija koji su mladići pohađali.

Dekan Fakulteta hrvatskih studija izvijestio je na fakultetskoj Facebook stranici da je izvrstan student 1. godine kroatologije, filozofije i kulture, useljenik u Hrvatsku, Nikola Michael Sušec tragično stradao u Zagrebu u srijedu, 16. marta u svojoj 21. godini. Nešto kasnije objavio je i da je student 2. godine povijesti i filozofije i kulture Fakulteta hrvatskih studija iz Komiže Jerko Kučić također tragično stradao u Zagrebu u petak, 18. marta u svojoj 23. godini. (ekskluziva.ba)