MILJANA KULIĆ ZARATILA SA DALILOM Nišlijka joj sasula sve u lice: Ona je najveća PAČAVRA i k*rvetina koja je došla da PREVARI MUŽA

Showbizz

MILJANA KULIĆ ZARATILA SA DALILOM Nišlijka joj sasula sve u lice: Ona je najveća PAČAVRA i k*rvetina koja je došla da PREVARI MUŽA

U toku emisije “Nominacije” zadrugari biraju između Ane Jovanović i Filipa Car. Naredna koja je nominovala bila je Miljana Kulić:

– Što se tiče Ane smatrtam da je bilo dosta devojka ako što je ona. svi su napali nju nakon haosa sa Carem, kao da je ona bila u emotivnom odnosu sa Dalilom a ne Filip. Ona ima pravo da radi šta hoće, da li će biti dama ili ku*va na njoj je – govorila je Miljana kada ju je Irma prekinula:

– Nekoj ti svoj animoziteti prema Dalili tako da lečiš – rekla je Irma.

– Ja Dalilu Mujić mrzim, ona je najveća pačavra i ku*vetina koja je došla da pravari muža, ti si pokazala ko si, a onda slaviš razvod braka se*som. Filip je odličan rijaliti igrač, on doprinosi rijalitiju. Ova pačavra je navikla da joj guraju glavu u vece šolju, svi znamo šta je ona radila sa oženjenim čovekom na ringišpilu. – govorila je Miljana a onda je Irma napala:

– Ma ajde molim te prekini – vikala je Irma.

– Ćuti ti što praviš priču sa Zolom – rekla je MIljana pa nastavila da blati Dalilu.

– Ti si dno dna i treba Filip da ti opet zapuši usta a nadaj se da će ti zapušiti usta nečim lepim da bi uživala. Ti si Dalila najveće poniženje od svih – nastavila je Miljana.

– Pozdrav za bebicu. šta si ti njemu uradila, ponižavaš ga. Tebi je ovaj dečko priča za rijalti – vikala je Dalila.

– Kao što si ti ponizila sebe i ostavila Dejana. Meni je drago što joj je Car uradio ono sa Majom i sada sa Anom, jer to zaslužuješ. Ti si folirantkinja. Meni je drago što je Dejan srećan i što je našao novu ljubav. Ti nikada ne možeš biti žrtva, loš si čovek pačavro jedna. Ti si ista kao tvoja majka, veštica. U buregdžinici sečeš nosom burek kakav ti je bio pre operacije. – rekla je MIljana. (kurir.rs)