SESTRA BLIZNAKINJA ME OPTUŽILA DA SAM JOJ UPROPASTILA VENČANJE! Razlog je toliko BIZARAN da su je čak i mladoženjini gosti branili

Ispovijesti

SESTRA BLIZNAKINJA ME OPTUŽILA DA SAM JOJ UPROPASTILA VENČANJE! Razlog je toliko BIZARAN da su je čak i mladoženjini gosti branili

Venčanje sanja skoro svaka devojka i želi da joj taj dan bude kao u bajci. Ali skoro uvek se desi nešto što preti da uništi najlepši dan.

Devojka koja je želela da ostane anonimna, podelila je priču kako ju je sestra bliznakinja optužila da joj je upropastila venčanje jer je mršavija od nje.

Podelivši svoju priču, žena je rekla da nije videla svoju porodicu uključujući sestru bliznakinju Maj, niti ih je zvala preko Fejstajma.

Pre su sestre zajedno radile sve i imale su sličnu kilažu, ali njena sestra Maja je prestala da vežba, dok je ona nastavila. Zatim, kada je došao dan Majinog venčanja, njena sestra se naljutila optužujući je da je namerno uništila njen posebni dan svojim izgledom.

“Bila je ljuta. Očigledno je mislila da ću da prestanem da vežbam, iako to radim kod kuće, ili da ću prestati kada je najavila venčanje kako je ne bih stavila u drugi plan. Dala mi je nekoliko zlobnih komentara, a zatim napravila scenu optužujući me da sam je zasenila. Nemam toliko strpljenja pa sam joj samo rekla: “Ako si toliko nesigurna, trebalo je da se pokreneš, a ne da očekuješ da ja prestanem sa vežbanjem”, ispričala je ova devojka.

Porodica je stala na njenu stranu, ali porodica sestrinog muža i svi njeni prijatelji počeli su da je osuđuju.

Nakon što je priču podelila na Reditu, korisnici su takođe brzo stali na njenu stranu, te je uveravali kako nije napravila ništa pogrešno.“

Pokušaj podizanja samopouzdanja spuštanjem i vređanjem drugih nikad ne uspeva. Žao mi je što ti je sestra takva”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Venčanje je dan kada je mlada u centru pažnje, a ona je napravila sjajan posao pokazavši svima kakva je osoba”, prenosi Mirror. (kurir.rs)