MILJANA KULIĆ OTKRILA KOLIKO SE OPARILA ZA SAMO 2 NASTUPA: Pokušali da je uvrede, ona iznela BASNOSLOVNU CIFRU! HILJADE €!

Showbizz

MILJANA KULIĆ OTKRILA KOLIKO SE OPARILA ZA SAMO 2 NASTUPA: Pokušali da je uvrede, ona iznela BASNOSLOVNU CIFRU! HILJADE €!

Miljana Kulić vratila se u rijaliti posle diskvalifikacije, a tada je otkrila i jedan detalj.

Pre nego što se vratila u “Belu kuću” Miljana je snimila svoj prvi singl, a sada je tokom svađe sa Dalilom Dragojević otkrila koliki honorar uzima za nastupe u klubovima, te da zarađuje bolje od većine estrade.

– Većina zadrugara se plaši Dalile i zato imaju dvostruke aršine, zbog straha je ne osuđuju za njene nemoralne postupke. Istina je da ja nju ne mogu da smislim. Predstavlja se finom, vređa devojke, a i sama je svojevremeno išla na aftere sa Irmom i Macom Diskrecijom. Znaju one dobro šta su radile po klubovima u Sarajevu – iznela je Kulićeva svoje nimalo lepo mišljenje o cimerki.

– Irma i ja smo se slikale sa Macom u jednom klubu koji smo izašle, a gde je Maca bila gost. Kao što si ti sada sprdnja na nastupima, tako je ona bila tada – pravdala se Dalila.

– Pa ova sprdnja za dva nastupa uzme 11.500 evra. Ja nikada nisam rekla da sam pevačica, nastupe imam jer me ljudi vole i dolaze da se upoznaju sa mnom. Ti se praviš pametna i predstavljaš se dobrom osobom, a najgora si od svih devojaka. Ti si najveća pačavra u „beloj kući“ i najveća kurvetina ovog rijalitija, došla si u Zadrugu da prevariš muža zarad priče. Gledala si rijalitije, prostudirala ih i sve si smišljeno uradila. Ti si pokazala ko si, razvod si slavila seksom sa švalerom – govorila je Miljana, koja nije prestajala da iznosi mračne tajne Dragojevićkine prošlosti.

Kulićevu je na oba nastupa pratio sadašnji dečko Nenad Macanović Macan koji je tad sa pratiocima podelio delić atmosfere. (kurir.rs)