ŽENA SAZNALA ŠIFRU SVOG MUŽA, PA POBESNELA! Nije znala njegovu TAJNU 6 godina, a sada umire od tuge: Iznutra sam potpuno slomljena

Ispovijesti

ŽENA SAZNALA ŠIFRU SVOG MUŽA, PA POBESNELA! Nije znala njegovu TAJNU 6 godina, a sada umire od tuge: Iznutra sam potpuno slomljena

Anonimna žena obratila se “Gardijanu” i postavila pitanje savetodavki Elenor Gordon-Smit na ovu temu, nakon saznanja koje je šokiralo i poljuljalo njen brak.

Naime, nakon šest godina braka konačno je saznala šifru za internet naloge svog muža.

– Lozinka mog muža je ime njegove bivše devojke i to na skoro svakom njegovom nalogu, devastirana sam. Posle nekoliko meseci otkako smo u braku, saznala sam za njegovu prošlu vezu. Tokom prve dve godine braka mnogo smo se svađali zbog nje, a stvari su se smirile kada se i ona udala – piše supruga.

Nakon što je nedavno saznala lozinku svog muža, bila je u šoku. Kada ga je suočila sa ovim saznanjem pretio joj je da će je napustiti i pronaći drugu partnerku.

– Povukla sam se. Iznutra sam potpuno slomljena. Šta ga je nateralo da promeni svoje šifre u njeno ime kada su u početku bile drugačije – pitala je nesrećna žena.

Ubrzo joj je stigao i odgovor od Elenor koja smatra da cela situacija može da se razvije u dva pravca. Čini se da je njen suprug imao ispunjen odnos pre njihovog braka, a da ne postoji realna pretnja koja bi mogla da naruši njihov odnos.

Međutim i način na koji je žena saznala lozinku je prilično upitan, jer kako se Elenor čini, muž joj nije rekao. Druga opcija bi bila da supruga pokušava da se takmiči sa nostalgičnom fikcijom savršene veze što je svakako čini manje vrednom.

Smatra da je najbolji način da se obrati suprugu sa potpunom ranjivošću zbog strahova koje ima. (kurir.rs)