Mlada na svadbi saznala ISTINU o mladoženji i ONESVESTILA se: Odmah ga je ostavila

Zanimljivosti

Mlada na svadbi saznala ISTINU o mladoženji i ONESVESTILA se: Odmah ga je ostavila

Izbio je haos na venčanju, a posle su tužili jedni druge

Jedno venčanje u Indiji je nedavno završeno potpunim fijaskom, nakon što je mlada odbila da se uda za muškarca za koga je upravo otkrila da je ćelav, piše Times of India.

Dogovoreni brakovi su uobičajeni u Indiji, ali uprkos tome što se porodice dogovaraju i pregovaraju unapred, oni ne prođu uvek bez problema. Ponekad mlada ili mladoženja pobegnu sa ljubavnicima, ponekad se desi tragedija, a ponekad nepoznavanje budućih supružnika može biti nerešiv problem. Primer za to je nedavno venčanje u mestu Etava, na kojem je mlada odbila da se uda za svog verenika nakon što je saznala da je ćelav.

Sve je navodno išlo po planu, ritual razmene venaca je već obavlj, ali se katastrofa dogodila kada je mlada primetila da njen muž previše čačka tradicionalni turban. Slučajno je to spomenula nekome iz svoje pratnje, a oni su joj odgovorili da bi to moglo biti zato što je zapravo ćelav i nosi periku.

Šokirana otkrićem, žena se navodno suočila sa mladoženjom oko toga, a kada je on potvrdio da je u stvari ćelav, onesvestila se na licu mesta. Kada je došla sebi, mlada je odbila da nastavi sa venčanjem, obavestivši porodicu da se ni pod kojim okolnostima neće udati za ćelavog čoveka.

Ženini rođaci su pokušali da je nateraju da se “ponaša razumno”, ali je nisu ubedili, pa su morali da kažu mladoženjinoj porodici da je brak otkazan. Ovo nije baš oduševilo drugu stranu i došlo je do svađe, pri čemu je mladina porodica na kraju optužila mladoženjinu stranu da ih je prevarila tako što nije otkrila u kakvom je stanju njegova kosa.

Na kraju su se umešale seoske starešine i smirile strasti, a porodice su se mirno razišle. Prema izvorima iz policije, obe strane su na kraju tužile jedna drugu, tvrdeći da su prevarene.

– Kasnije su obe strane povukle svoje žalbe i rešile problem međusobno – rekao je portparol policije. (objektiv.rs)