DALILA RONI SUZE ZBOG CARA: S*ratoru jedan, ovaj čovek sve LAŽE! Dragojevićka zapenila, Filip MRTAV LADAN! HAOS ZA STOLOM (VIDEO)

Showbizz

DALILA RONI SUZE ZBOG CARA: S*ratoru jedan, ovaj čovek sve LAŽE! Dragojevićka zapenila, Filip MRTAV LADAN! HAOS ZA STOLOM (VIDEO)

Dalila Dragojević posvađa se sa Filipom Carem, pa je otišla do spavaće sobe, a onda počela da plače.

Po svemu sudeći, jako je pogodio ovaj sukob sa bivšim dečkom i zadrugarima. Irma je pokušavala da je smiri, ali Dragojevićka joj to ipak nije dozvolila. Dalila je nakon što se jedva smirila od plakanja ušla u novi sukob sa Filipom Carem u toku porodičnog sastanka.

– Ti si najveće go**o, s*ratoru jedan. Kad je ušla Miljana, vičeš da ne znaš da li da se pozdraviš sa njom, jer ne znaš kakvo mišljenje ima o tebi – rekla je Dalila.

– Pa normalno, kad sam dobar sa Zolom – rekao je Car.

– Ne, ti ne pričaš, ti je**š… Ovaj čovek sve laže – vikala je Dalila, pa je Car zatvorio vrata od pušionice.

– Ne želim da pričam o stvarima o kojima priča ova razluđena žena – rekao je Car.

– Ja nisam razluđena žena. Ti si prvi taj koji se druži sa ljudima koji mene vređaju. Ti svako jutro kažeš o sebi, ne o meni. Tvoj je problem kad me ovi ljudi pohvale i kad kažu da neću biti sa tobom. Kompleksi su tvoj najveći problem – rekla je Dalila.

Dalila, pusti ga da završi – prodrala se Matora.

– Hteo sam da zamolim sve ljude da mi ne prilaze da razgovaramo bilo šta vezano za nju. Niti pričam više o njoj, niti želim ljubav, niti mržnju, totalno neutralan. Kad vidim onu prikrivenu govn**iju i sentiše – rekao je Car. (kurir.rs)