SLOMILA SE U HILJADU KOMADA! Dalila jecala nasav glas zbog svađa sa Carem, on joj prišao i ŠOKIRAO priznanjem

Showbizz

SLOMILA SE U HILJADU KOMADA! Dalila jecala nasav glas zbog svađa sa Carem, on joj prišao i ŠOKIRAO priznanjem

Nakon što je pričala sa Filipom Carem, uplakana Dalila Dragojević otišla je kod Saleta Luksa kako bi joj pružio podršku i zagrljaj.

– Meni kaže da je njemu krivo što te je uvredio. Kaže da mu ti ljudi nisu krivi. I on plače sada. Kaže mi da ne može više, da se raspada. Šta da uradim da ti bude lakše? – upitao je Sale Luks.

– Ništa – odgovara Dalila.

Dalila Dragojević jecala je u dnevnoj sobi i u jednom trenutku prišao je i Filip Car, pa počeo da priča o problemima koje imaju i zbog čega nisu zajendo.

– Ja nisam ravnodušan, u iskušenjima sam. Kad mi prođu iskušenja, samo mi sve prođe kroz glavu, okrenem se i odem. Prošao sam i opraštao, ne mogu to sebi više da dozvolim. Ja ću da je uvredim, samo da joj se ogadim i ne bude opet isto. Ja znam da ja njoj falim, ona bi se sad zagrlila sa mnom i legla u krevet. Gde to vodi? Za tri dana će biti ista. Nije ona kriva nego muškarci sa kojima je bila, veza i brak. Moje slabosti su moje psovke, tad vidiš da sam slab i da nisam ravnodušan – govorio je Car.

– Pričajte, ali ne ko je kriv – dodala je Viki.

– Kad treba da joj se zgadim? Ti si još arogantnija od mojih psovki, tvoja bahatost je još gora. Poklekao sam par puta i ništa nisam doneo, ludilo. Žao mi je što smo ovo napravili zajedno, pa kad vidim da ona plače, a ne verujem joj ništa, a kad vidim da plače nije mi dobro, jer znam da sam deo toga. Meni bi lakše bilo da ona sad ima nekoga, samo da ne plače i da joj nije teško – nastavio je Filip.(kurir.rs)