ŽENA ME VARA, A NJEN LJUBAVNIK DOLAZI KOD NAS KUĆI: Našao joj je u telefonu poruku od NJEGA, a evo kako je ona REAGOVALA!

Ispovijesti

ŽENA ME VARA, A NJEN LJUBAVNIK DOLAZI KOD NAS KUĆI: Našao joj je u telefonu poruku od NJEGA, a evo kako je ona REAGOVALA!

Aniniman muškarac (35) pisao je savetnici za odnose i probleme Deidre i otkrio kako je saznao da ga žena vara.

“Zajedno smo osam godina i imamo ćerku od tri. Mislio sam da nam je odnos u redu iako nam je s*ksualni život nešto lošiji otkada se rodila ćerka. Postalo mi je sve sumnjivo pre godinu dana, kada je počela da se ponaša čudno. Skrivala je mobilni, nosila ga je sa sobom čak i na tuširanje. Toliko me to mučilo da sam imao svakodnevne glavobolje i nisam mogao da spavam. Odlučio sam da joj uzmem mobilni kada sam vidio da je stigla poruka od partnera njene najbolje prijateljice, malo je reći da sam bio šokiran”, započeo je priču 35-godišnji muškarac.

Bilo je očigledno da je njen ljubavnik dolazio kod njih kući dok je on na poslu, kao i da su imali odnose u njihovom bračnom krevetu.

“Priznala je aferu i ne znam šta da radim.”

Savetnica za odnose i probleme, Deidre, odgovorila mu je da treba da reše sve probleme i razgovaraju o svemu detaljno pre nego što krenu dalje.

“Ne opravdavam suprugu što je varala, ali moraš da saznaš šta joj se tada događalo u glavi. Mislite na dete koje treba da sretne roditelje. Preporučujem da potražite pomoć bračnog savetnika”, prenosi “The Sun” (Kurir.rs/A.A.)