BAKA (73) POKAZALA VERENIČKI PRSTEN! UDAJE SE PO DRUGI PUT: Svi joj izjavljuju saučešće, a ona im poručila OVO!

Ispovijesti

BAKA (73) POKAZALA VERENIČKI PRSTEN! UDAJE SE PO DRUGI PUT: Svi joj izjavljuju saučešće, a ona im poručila OVO!

Neverovatna ljubavna priča stiže iz Amerike. Baka u osmoj deceniji drugi put staje pred oltar.

Baka Karol Mek (73) iz Kalifornijskog grada Ventura iza sebe ima jedan brak, a sada se pohvalila na društvenim mrežama vereničkim prstenom otkrivši da se ponovo udaje.

Naime, ovu nekadašnju medicinsku sestru je muž prevario, nakon čega ga je ostavila i krenela dalje sama.

Iako joj je na početku bilo teško da život nastavi bez svog supruga sa kojim je delila dobro i zlo gotovo četiri decenije, preljuba je nešto preko čega nije mogla preći.

Ispostavilo se da je ova odluka bila prava, jer kako je rekla, u osmoj deceniji pronašla je čoveka svog života.

“Život je tako čudan. Posle skoro četiri decenije braka nikada nisam očekivala da ću ponovo biti sama sa 70 godina. I sigurno nisam očekivala da ću pronaći pravu ljubav sa 73 godine! A sada ovo!”, napisala je Karol Mek uz fotografiju svog novog vereničkog prstena.

Nakon ove objave, baka je postala prava senzacija, te je tvit dobio preko 330.000 lajkova i broji više od 2.000 komentara.

Mnogi su najpre pomislili da joj je muž preminuo, pa su počeli da joj izjavljuju saučeće, napisavši kako saosećaju sa njom i kako veruju da nije lako izgubiti muškarca sa kojim ste bili 40 godina i poći dalje sami.

“Nisam stvarno izgubila muža. Izbacila sam ga kada sam saznala da ima drugu ženu sa strane. I nikad se nisam osvrnula nazad”, napisala je super-baka iz Kalifornije i ovim odgovorom osvojila veliki broj simpatija i obožavalaca koji se nisu ustručavali da joj iskažu svoje divljenje, glasio je bakin urnebesan odgovor tviterašima.

“Ponosna sam na Vas, potpuna strankinjo”, “Čestitam. Hvala što nam dajete nadu”, “Svaka Vam čast, trebalo je imati hrabrosti”, “Dirnula me je vaša priča”, bili su samo neki u moru komentara ispod objave, a mnogi su želeli da saznaju i njenu “caku” kako da “ulove” željenog muškarca.

“Ženo… Ja imam 26 godina i nisam imala dečka od koledža. Molim Vas da mi kažete kako Vama uspeva”, napisala je jedna devojka i nasmejala mnoge tviteraše. (stil.kurir.rs)