ČOVEK KOJI VAS VOLI BEZ ŠMINKE I KAD STE UMORNE, E TO JE PRAVI MUŠKARAC: Lepa Brena otkrila tajnu 30 godina dugog braka!

Showbizz

ČOVEK KOJI VAS VOLI BEZ ŠMINKE I KAD STE UMORNE, E TO JE PRAVI MUŠKARAC: Lepa Brena otkrila tajnu 30 godina dugog braka!

Oni su uspeli da svoji ljubav sačuvaju pune 3 decenije. Evo u čemu je tajna

Lepa Brena i Boba upoznali su se 1987. godine i odmah se između njih rodila ljubav. 4 godine kasnije, stali su na ludi kamen i obećali da će ostariti zajedno. Ni nkaon toliko godina, strast se nije ugasila, njih dvoje se vole kao prvog dana. Pevačica je otkrila u čemu je tajna njihovog stabilnog odnosa.

Kada se ugase kamere ona je obična majka i supruga, kaže pevačica!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

“Lepa Brena je neko ko je na koncertu Lepa Brena ta dva, tri sata, a kada se završi ja tada idem svojoj kući, deci, svom Bobi, porodici i živimo jedan normalan život jer je veoma važno da ne unosite svoju profesiju i titulu u svoj porodični dom. Boba i ja smo uspeli da razlučimo i ostvarimo karijere kao mladi, pa nam je naša ljubav i sve što smo stvarali pomoglo da postanemo stabilni i razlučimo šta je to što vole mediji, a to su skandali. Nisu ljubitelji normalnih i uspešnih kao što smo mi”, rekla je Brena i naglasila da je poverenje najvažnije u odnosu dvoje ljudi.

“Poverenje je najvažnija kategorija, a onda ni ljubav, a ni interesi ne mogu da zadrže odnos partnera poslovnih ili životnih. Svi koji su uspeli da sačuvaju intimu u braku i vezama i koji znaju to da neguju su opstali. Boba je veoma pažljiv, on vodi računa da naš odnos uvek bude zanimljiv, da nije monotono, on je veoma talentovan za život i to dobar i kvalitetan”, rekla je pevačica u “Grand magazinu” i dodakle se večne dileme – treba li oprostiti prevaru.

“Ako to ruinira psihički život, onda ne, a ako možete da oprostite onda oprostite. Ne može se uvek opraštati, postoje one koje predstavljaju duševni bol”, kazala je. (stil.kurir.rs)