ISKUSNA LJUBAVNICA REŠILA DA PROGOVORI: Vaši muževi troše više na mene nego na vas, a OVO kriju od vas kao ZMIJA NOGE!

Zanimljivosti

ISKUSNA LJUBAVNICA REŠILA DA PROGOVORI: Vaši muževi troše više na mene nego na vas, a OVO kriju od vas kao ZMIJA NOGE!

Prevare su postale deo svakodnevice, čini se, a evo kojim se izgovorima muškarci najčešće služe kada varaju svoje supruge

Nije retkost da se partneri upuste i paralaleno u ljubavnu avanturu, a žena koja se često nalazi u ulozi ljubavnice odlučila je da otkrije šta muškraci koriste kao “pokriće” kada varaju svoje stalne partnerke

Vernost za mnoge muškarce, u ma kako skladnom braku ili vezi da su, predstavlja pravi izazov. Nije retkost da se partneri upuste i paralaleno u ljubavnu avanturu, a žena koja se često nalazi u ulozi ljubavnice odlučila je da otkrije šta muškaraci koriste kao izgovor i objašnjenje kada varaju svoje stalne partnerke.

Nju nije briga šta drugi misle o njenom nekonvencionalnom ljubavnom životu. Tvrdi kako ne misli da bi iko trebalo da vara, ali ako ste došli do faze u kojoj duže niste ispunjeni brakom, zaslužujete da “krenete dalje”.

Emi Kups (32) iz Severne Karoline počela je da izlazi sa oženjenim muškarcima pošto je nju prevario bivši muž. Ona tvrdi da su stariji muškarci skloniji romantičnom ponašanju, ali i prevarama, posebno ako osećaju da ih žene zanemaruju.

Kaže da je njeni ljubavnici obasipaju raskošnim poklonima i daju joj novac. Tvrdi da svakog meseca dobije skoro 45.000 evra kroz razne darove. Iako se ne kaje što izlazi s oženjenim muškarcima, Emi je podelila savet svim ženama koje se pribojavaju da su prevarene i otkrila četiri najčešća izgovora koje oni koriste da bi prikrili aferu.

Ona je odlučila da otkrije glavne tajne koje vaši muževi ne žele da znate, ako vas varaju. Otkrila je i zašto veruje da muškarci varaju i koliko je “skupo” to da ljubavnica bude srećna.

Prema Emi, jedan od ključnih razloga zašto muškarci varaju je najočitiji – nedostatak intimnih odnosa. A, ako je to slučaj, bezosećajno su u stanju da kažu da je žena “sama kriva” što nije uspela sa svojim partnerom da održi “zadovoljstvo” u spavaćoj sobi.

Zapravo, jedan od njenih razloga zbog kojih je odlučila da izlazi sa starijim, oženjenim muškarcima, jeste taj što smatra da se oni često mnogo više trude u krevetu i daju sve od sebe da naprave romantične i raskošne gestove.

– Oni koji varaju su uzbuđeni u krevetu, uglavnom zato što godinama nisu bili zadovoljni pa su spremni da učine sve što je potrebno da me uzbude – objasnila je.

– Volim muškarce u kasnim 30-im ili 40-ima, jer su mnogo romantičniji, finansijski stabilniji i iskusniji u krevetu – kaže i dodaje kako tuđi muževi troše više na nju nego na svoje žene.

– Ne volim gotovinu, više volim skupe poklone, moji ljubavnici su mi omogućili vrednu kuću koju gradim za sebe na “rate”. Uzimam njihov novac da platim račune i razmazim sebe – ističe Emi.

Bez obzira na odluku da izlazi sa oženjenim muškarcima, ponudila je “maslinovu grančicu” ženama koje veruju da su prevarene u vidu vodiča za najčešće izgovore i laži koje preljubnici koriste.

Prvi put je otvoreno progovorila o svojim navikama, kada je otkrila da traži oženjenog partnera s kojim bi započela novu vezu. U to vreme Emi, koja je manekenka, je insistirala da je “nije briga” šta ljudi misle o njenom nekonvencionalnom ljubavnom životu.

– Oženjeni muškarci žele da popune prazninu koju imaju u braku i to me uzbuđuje – rekla je dodajući kako joj se sviđa ideja da bude njihova fantazija i najbolja ljubavnica.

– Mislim da niko ne bi trebalo da vara svog supružnika, ali kad je gotovo, gotovo je. Ponekad žele da razgovaraju o stvarima i žale se na svoje partnerke pa se često osećam kao psihoterapeut. Nekad im savetujem da ako je njihova veza toliko nezdrava da varaju, da je u redu da nastave dalje – ističe Emi.

Budući da je u prošlosti bila u braku, Emi je rekla da želi da izbegne “svetovne” aspekte ozbiljne veze, naročito kada su u pitanju kućni poslovi i finansije.

– Čovek je već oženjen, uz to ne ide ništa od onih dosadnih stvari. Bila sam u braku i zaista ne želim da raspravljamo plaćanju računa, niti o tome na koga je red da iznese smeće – kaže.

Najčešće laži kojima oni koji varaju prikrivaju svoju nevernost:

– Večeras ću se naći s prijateljem na kratko, na piću, ali nemoj me čekati, jer bih mogao i da se zadržim…

Jedan od najčešćih načina na koji će pokušati da prikriju da imaju drugu je izmišljanje planova s ​​prijateljem – i zadržavanje detalja o navodnom susretu. To im daje priliku da se vrate kući kad god žele i osigurava im da ne promaše u detaljima ako im se postave pitanja o tome što su radili.

– Imam sastanke i/ili putujem na sedam dana zbog posla…

Prema mišljenju Emi, ovo je posebno važno ako vaš partner obično ne putuje na poslu. Ako primetite da koristi vreme praznika za posao, možda je na odmoru s drugom ženom.

– Imam novu kreditnu karticu, ali je samo za posao, pa ne brini o tome…

Ako vas “hrani” ovim pošto otkrijete novu karticu u njegovom novčaniku, verovatno je to ona koju drži posebno kako bi udovoljavao svojoj ljubavnici.

– Ne zovi na moj službeni telefon, moj šef će se uznemiriti ako primam lične pozive…

Ima li vaš muž “poslovni telefon” koji uvek drži na nekom stranom mestu poput zaključane komode? Ne dozvoljava da ga pozovete na njega?

Kako Emi tvrdi to je jedan od sigurnih znakova da vas vara. (stil.kurir.rs)