NAKON OVOG SPISKA, NEĆETE IMATI NIKAKVU DILEMU: Ovih 5 stvari muškarac radi kada mu je ZAISTA STALO do vas!

Zanimljivosti

NAKON OVOG SPISKA, NEĆETE IMATI NIKAKVU DILEMU: Ovih 5 stvari muškarac radi kada mu je ZAISTA STALO do vas!

Ozkrivamo vam šta to muškarci čine i preduzimaju kada ima je zaista stalo do neke žene…

Kad “čekirate”ovaj spisak , nećete imati više dileme

Ljubav je stvar koja ne može i ne treba da ima definiciju. LJudi na različite načine pokazuju svoja osećanja, emocije, misli, strahove. U današnjem svetu kad se sve suviše brzo odvija i menja, pokušavamo da nađemo tu jednu osobu koja će nas najbolje razumeti.

Često se izgubimo u sopstvenim mislima i analizama i zapadnemo u nedoumice. Da li je muškarac koga smo izabrali baš taj, da li je njemu stalo do nas? Skoro svaka žena se bar jednom zapita. Bez obzira koliko smo svi razlićiti, postoje neki obrasci koje manje-više svaki muškarac sledi kada mu je zaista stalo.

1. Pokazuje svoju ranjivu stranu

Dobar deo muške populacije neće tek tako otkriti šta ga muči, čini nesigurnim ili ranjivim. Ako vaš partner želi sa vama da podeli i svoje loše trenutke to je dobar znak. Za muškarce se uglavnom vezuju stereotipi da su oni “jači” pol, “da ne plaču”, ne pokazuju emocije itd. Ako muškarac kog ste odabrali bez problema priča o svojim strahovima i svemu što ga muči, budite sigurne da mu značite mnogo.

2. Želi da vas usreći

Svi smo mi donekle sebični. Kada nam suštinski nije stalo do nekog, svesno i nesvesno ne želimo da uložimo više truda u odnos. Ali, ako je vaš partner spreman da se “žrtvuje” da biste se vi osećali bolje to je siguran znak njegove istinske posvećenosti. I ne zaboravite da ne postoje sitnice, svaka količina uloženog truda ili žrtvovanja izraz je ljubavi. Budite realni prema sebi i ne tražite izgovore za muškarca koji nikako ne nalazi vremena za vas i koji ne ulaže sebe nimalo.

3. Pruža podršku

Muškarac koji voli nikako vas neće gledati kao konkurenciju ili sa nipodaštavanjem. Kada mu je zaista stalo on će biti ponosan na svaki uspeh koji postignete. Važno je da imate na umu da možda on u potpunosti neće razumeti vas ili korake koje ste preduzeli, ali ako je za vas to važno – on će vam pružiti podršku.

4. Obraća pažnju na detalje

Ako mu je stalo neće zaboraviti ni jedan detalj u vezi vas, niti sitnice kojima se radujete. Koristiće svaki trenutak da vas obraduje i pamtiće sve ono što vi mu kažete. Sve to što vi smatrate sitnicama i malim detaljima njemu će predstavljati bitne stvari.

5. Bori se za vezu

Svaka veza može naići na prepreke, loše periode ili poteškoće. Odustati od svega i otići jeste izbor muškarca kom nije dovoljno stalo. Veza zahteva ulaganje napora i truda i ako vaš partner nije spreman za to, preispitajte koliko njemu zaista znači vaša veza. (stil.kurir.rs)