OTIŠLI NA MEDENI MESEC, KAD TAMO NJEGOVA MAMA: Ne možete ni da zamislite šta je mlada uradila kad je ugledala!

Zanimljivosti

OTIŠLI NA MEDENI MESEC, KAD TAMO NJEGOVA MAMA: Ne možete ni da zamislite šta je mlada uradila kad je ugledala!

O onome što je uradila mlada kad je ugledala još dugo će se pričati

Budući mladenci se, logično raduju predstojećem periodu koji će zajedno provesti, planiraju svoj medeni mesec i žele da ga provedu daleko od stresa i obaveza. Međutim jedna 33-godišnjakinja podelila je veoma čudno iskustvo na Reddit-u.

Svima je poznata priča da se svekrva i snaja nekako ne slažu, od samog početka njihov odnos je osuđen na propast, ali trebalo bi ipak dati šansu i jednoj i drugoj. Možda se zavole. Međutim, jedan Italijan je prešao sve granice tako što je poveo svoju majku na medeni mesec!

Tridesttrogodišnja Italjanka Marijana je jedva dočekala da se posle ceremonije venčanja u katoličkoj crkvi u Rimu oslobodi i odvoji od majke svoga muža.

Italijani su izuzetno vezani za svoje majke pa i ne čudi Marijanina želja da malo „pobegne” od svekrve. Ali medeni mesec je bio sve samo ne medeni.

Njen suprug Stefano je krišom rezervisao boravak za svoju majku u istom mestu i čak u istom hotelu Paris sa pet zvezdica. Zamislite samo šok na Marijaninom licu kada je ugledala svoju svekrvu kako ih čeka u holu.

Ovakvu rekciju sigurno nije očekivao

Verovatno ste pomislili da je usledila svađa, ali Marijana je povukla drastičniji potez. Ona se okrenula, kupila kartu i vratila se kući. Nekoliko dana kasnije, podnela je i zahtev za razvod.

Kako tvrde izvori, Marijanin advokat je izjavio da njegova klijentkinja želi razvod zato što je njen muž pretarano vezan za svoju majku.

Svekrva je ionako živela odmah do njih i stvari su već bile napete, jer im je stalno bila u kući, ali voda je prelila čašu kada je pristala da ide na medeni mesec sa sinom i snajom.

Advokat je saopštio da je Marijana napustila svog muža posle mesec dana braka i sada živi sama u Napulju. (stil.kurir.rs)