DALILA DONELA KONAČNU ODLUKU: Caru dala OBEĆANJE šta će prvo da uradi kad izađe iz rijalitija, a sve je u vezi sa Dejanom

Showbizz

DALILA DONELA KONAČNU ODLUKU: Caru dala OBEĆANJE šta će prvo da uradi kad izađe iz rijalitija, a sve je u vezi sa Dejanom

Dalila Dragojević i Filip Car započeli su novi razgovor o Filipovim prethodnim vezama, nakon čega je Dragojevićka iznela šokantne tvrdnje na račun Dragojevića, pa je otkrila da li će promeniti prezime.

– Ja sam imao loš odnos sa Minom i Majom, to su jedine devojke sa kojima sam ja imao loš odnos – počeo je Car.

– Normalno kad uzmeš da izje**š i odeš…Pričao si da ti je sa Sanjom bilo najbolje, je l’ si ti normalan? Pričao si da ne možeš da imaš se*s sa njom – rekla je Dalila.

– Tvoje ponašanje se neće dopasti ni jednoj majci – rekao je Car. – Ne mora. Mene nisu prihvatali zato što sam druge vere, zato se pričalo da će da se okrene prasence kad ja dolazim. Pričaš stvari koje nemaš veze. U kuću im je dolazila najveća prosti***ka, a ja sam problem – nastavila je Dragojevićka.

– Je l’ misliš da si kvarna – pitao je Car. – Nisam. Ja kad volim, ja volim. Ti mene gledaš na osnovu rijalitija, nisi me napolju ni upoznao. Ja neću ostati Dragojević, ali sam Dragojević. Vidim ta peckanja. Meni je otac govorio da ne menjam prezime, a ja sam htela da promenim. On mi je rekao što bi ostavljala devojačko – pričala je Dalila.

– Ne želiš ga menjati – pitao je Car.

– Upravo sam ti rekla da ću promeniti prezime. Moja mama se razvela od moga oca, pa je i dalje Mujić… Ja nijedan poklon od njegovih nisam dobila, osim od oca. Niko nas nije nazvao da pita da li imamo na šta da se grejemo, na šta nam ide auto, na vodu? Ja mu kažem što ne bi snimao reklame, kaže on meni, što ja, ti imaš dobar profil. Previše sam se postavila kao muškarac. Mene je majka uvek učila kako se pere na ruke kad nemaš mašinu, da kuvam, a otac me je učio da budem borbena. Jedino što mi je ostalo je da plačem, otac ne pokazuje emocije, osim kad mu je brat umro, tad je plakao. Sad kad sam dobila poziv, videla sam mu tugu – rekla je Dalila.

– Ja imam neku sliku o tebi da ti nisi takva osoba, a sa druge strane imam nešto drugo – rekao je Car.

– Ti me nisi upoznao napolju i za to što pričaš, kao mnogi, nemaš dokaz – rekla je Dalila. (kurir.rs)