DALILA OTKRILA DA LI KOPIRA MAJU MARINKOVIĆ! Mujićeva izgorela od besa, Car joj zapretio: Pogodiću te upaljačem budeš li NASTAVILA

Showbizz

DALILA OTKRILA DA LI KOPIRA MAJU MARINKOVIĆ! Mujićeva izgorela od besa, Car joj zapretio: Pogodiću te upaljačem budeš li NASTAVILA

Dalila Dragojević je ustala za crnim stolom i tom prilikom je otkrila da li kopira suparnicu Maju Marinković koja je bila u vezi sa Filipom Carem.

– Da li si posle drugog pomirenja nesvesno počela da se ponašaš kao Maja, misleći da će Car tako više da te zavoli?

– Ne, ja sam se trudila da se suzdržim u nekim situacijama da ga ne štipam itd. Kad su došle neke situacije, najmanje što sam mogla da uradim je da ga uštinem, ogrebem u svađi. Ja sam raskinula taj odnos, jer sam u tim trenucima smatrala da je najbolje da se razdvojimo – pričala je Dalila.

– Slatki ste – dobacila je Irma.

– Ne vidiš sebe u nekim stvarima. I ne slušaj ovu Irmu, ona ti je najveći neprijatelj. Ne vidiš neka svoja ponašanja, ne vidiš kolio si nedokazana, tvrdoglava, koliko voliš iznad nekoga da budeš, a nisi u pravu. Ovo ti nije postavljeno na osnovu kostima i grebanja, nego na konto mnogih stvari. Ne vidiš neke stvari i nećeš da ih prihvatiš – dodao je Car.

– Evo, prihvatala sam stvari i prihvatam, iako danas mislim da ništa loše nisam uradila. Možda ako budem videla klip, možda ću da shvatim da sam napravila grešku. Kao da sam gola bira, da su se izredali na meni svi đuture koji su se sunčali… – zamerila je Dalila.

– Uspela si da me isprovociraš, eto to je Maja Marinković – istakao je Filip.

– Mene nećeš porediti ni sa kim, da li ti je jasno? – pobesnela je Dalila.

– Napraviću totalnu dvorsku ludu, bude li se nastavilo u ovom tonu, pogodiću te upaljačem. Odnos nam je drugi put krenuo idealno, ali čim je malo osetila, odmah autoritet, kopačke, to kod mene ne ide – dodao je Car. (Kurir.rs/M.M.)