POMIRILI SE DALILA I CAR, OPET Dragojevićka pogazila REČ, prešla preko svih BRUTALNIH uvreda pa se LJUBILA sa Filipom! MUK! VIDEO

Showbizz

POMIRILI SE DALILA I CAR, OPET Dragojevićka pogazila REČ, prešla preko svih BRUTALNIH uvreda pa se LJUBILA sa Filipom! MUK! VIDEO

Dalila Dragojević i Filip Car su, nakon emisije “Gledanje snimaka”, dugo razgovarali o svom odnosu. Oni su nakon razgovora u pušionici, prešli u spavaću sobu, završili u istom krevetu, a potom se i definitivno pomirili!

Čini se da su mislili kako su se sakrili od kamera, međutim ona iznad kreveta je uspela da snimi kako se nekadašnji ljubavnici ponovo ljube i razmenjuju nežnosti ispod jorgana.

Dalila i Filip očigledno nikako ne mogu da odole jedno drugom, pa se nakon silnih vređanja, svađa i fizičkih okršaja konstantno mire i obnavljaju vezu, iako se svaki put oboje zaklinju da nikada više neće biti zajedno.

Kako će se ovoga puta odvijati njihov odnos, ostaje da ispratimo.

Dalila i Filip pre poljubca dugo su pričali o njegovom ljubljenju sa Anom Jovanović.

– Je l’ si ti normalan? Nemoj me lagati. Gde si sinoć bio – pitala je Dalila.

– Išao se tuširati, pa sam posle pričao sa Stefanom oko sat vremena – Nisi se ljubio i vatao u krevetu – pitala je Dalila. – Ne – rekao je Car. – E, ajde molim te. Ja nisam balavica – rekla je Dalila. – Koja si ti veštica – rekao je Car. – Neka sam veštica, ne zanima me. Zgrožavanje imam u tebe. Pretvaraš se u nekog klinca, koji je došao da maže oči – rekla je Dalila.

– A ti? Ti si mala Dakica – rekao je Car. – Meni on (Dejan) te manipulacije ne može, možesa Janjušem i njima. Ja sam jednom nasela, a danas sam u emisiji čula sve…Rekla sam da će mi postati uvreda kad mi neko kaže da me ti voliš – rekla je Dalila. (kurir.rs)