RADA MANOJLOVIĆ U RODNOM ČETEREŽU! S ponosom pokazala OCA POLJOPRIVREDNIKA, on ju je othranio u teškim uslovima! (VIDEO)

Showbizz

RADA MANOJLOVIĆ U RODNOM ČETEREŽU! S ponosom pokazala OCA POLJOPRIVREDNIKA, on ju je othranio u teškim uslovima! (VIDEO)

Pevačica Rada Manojlović od početka karijere s ponosom ističe gde je odrasla, a svoje rodno mesto Četereže često posećuje.

Ne stidi se svojih korena, selo obožava, a slobodno vreme provodi sa ocem, koji je nju i njenu sestru odhranio radeći razne poslove.

Manojlovićeva se ponosi ocem, poljoprivrednikom, a sa pratiocima na društvenoj mreži Tviter je podelila snimak na kojem se vidi kako Rade vozi poljoprivrednu mašinu sa raznoraznim priključcima za obradu zemljišta i uživa u onome što radi.

– Živeće ćale 100 godina haha, kad god dodjem u selo on napravi neki novi izum. Do kraja će napraviti mašinu na paru ko Paja i Jare. Koliko je njemu dobro! Kralj – napisala je Rada na Tviteru, a njeni oduševljeni pratioci su imali sve pohvale za tatu, velikog radnika.

– To ti je otac? E sad te još više cenim. Poljoprivrednici su naše bogatstvo. Ja sam za ekonomsku teoriju fiziokrata i da je najvažnija poljoprivredna proizvodnja – glasio je komentar jednog obožavatelja, a pevačica je sa ponosom nastavila da priča o svoom ocu:

– Daaa, to je tata, poljoprivrednik, automehaničar, tezgaroš na pijaci, sve pomalo. Ali poljoprivrednik najviše, voćarstvo i ostali poslovi na selu. Hvala puno – napisala je Manojlovićeva.

– Ovaj narod je neuništiv! Nek je živ i zdrav ćale! – bio je jedan od komentara, na koji je Rada odmah reagovala:

– To i ja kažem aahahahah, ćale kao pravi predstavnik ovog naroda, uvek nesto skarabudži, ima rešenje za sve i ide dalje, nema predaje i odustajanja.

Podsetimo, Manojlovićeva po odlasku u srpsku prestonicu nije ostavila oca na cedilu. Veliki novac uložila u renoviranje kuće, a Rade zahvaljujući poljoprivredi uspeva da održava domaćinstvo. (kurir.rs)