Zvezda filmova za odrasle otkrila MRAČNU stranu zanata: Sedela sam dva sata i PLAKALA

Svijet

Zvezda filmova za odrasle otkrila MRAČNU stranu zanata: Sedela sam dva sata i PLAKALA 

Zvezda fillmova za odrasle koja je iskusila neobičnu promenu karijere nakon što je postala pastorka, otkrila je da nije bila spremna za svoje prvo snimanje, opisavši ga kao ,,užasno iskustvo”.

Kristal DiGregorio, poznata pod “umetničkim imenom” Nađa Hilton, pronašla je ovaj posao kako bi sakupila novac i preselila se u Los Anđeles gde je jurila glumačku karijeru.

Međutim, kasnije je okrenula leđa ovom zanatu i odlučila da postane svešteno lice.

Ta odluka nije dugo potrajala pa se, Kristal vratila starom poslu, ovaj put na platformi OnlyFans gde pretplatnici plaćaju personalizovane snimke i eksplicitne slike.

Kristal se nedavno, osvrćući se na početke u industriji za odrasle, u podkastu pod imenom ,,Unfiltered podcast”, prisetila ,,užasnog” prvog snimanja.

– Moje prvo snimanje je bilo baš… Nisam bila spremna za to, ni mentalno ni fizički, sve sa mojim telom, prosto nisam bila spremna za to. Pre nego što sam počela da se bavim ovim poslom, nisam bila devojka koja je spavala okolo. Imala sam jednog dečka tokom cele srednje škole. Nisam mnogo izlazila – objasnila je.

Kristal je nakon nekog vremena debelo naplatila svoj trud pa danas uživa u luksuznoj vili i vozi “ferarija”.

Ipak, priznala je da jednostavno nije bila spremna na se*sualni život na ekranu kao 19-godišnjakinja.

– Bila sam iznervirana i osećala sam se prljavom kada sam završila sa scenom. Sećam se da sam dva sata sedela pod tušem i plakala. Sećam se da je voda bila ledena kada sam izlazila iz tuš kabine. To je bilo užasno, užasno iskustvo. Dečko je bio fin, režiseri su bili fini, sve je bilo sjajno i ostalo. Samo ja nisam bila mentalno spremna na to – ispričala je ona.

Razmišljajući o drugačijim odlukama koje je mogla da donese tada, Kristal je rekla da bi volela da je bila ,,moćnija i samopouzdanija” po pitanju postavljanja ličnih granica.

A sada, otkako je nedavno rodila ćerku, Kristal objašnjava da ne želi da ona ide majčinim stopama, navodeći: ,,Kako stara izreka kaže, radi kako kažem, ne kako radim.” (objektiv.rs)