“Barbi policajka” dobila otkaz zbog vrućih fotki: Evo kako se ZABAVLJALA na bolovanju (FOTO)

Svijet

“Barbi policajka” dobila otkaz zbog vrućih fotki: Evo kako se ZABAVLJALA na bolovanju (FOTO)

Policajka iz Brazila poznata pod nadimkom “Barbi policajka” otpuštena je nakon što je objavila svoje g*lišave fotografije na Instagramu, dok se tobože oporavljala od povrede. Ona sada tvrdi da joj je naneta nepravda i žali se zbog odluke Policijske uprave u Rio de Žaneiru, prenosi Dejli star.

Andresa Kristin Medeiroš dos Santoš (33) slikala se na žurci u kupaćem pored bazena dok je bila na bolovanju jer je upucana u levu nogu.

Međutim, njen advokat tvrdi da je ona žrtva progona i da planira da uloži žalbu sledeće nedelje. Nabildovana policajka bujnih oblina je inače dobila značku 2010. godine.

Zvaničnici iz policije su saopštili da je metak pogodio u levo stopalo u julu zbog čega je “uklonjena sa radnih obaveza”.

Međutim, nešto više od mesec dana nakon što je zadobila povredu, postavila video na Instagramu kako radi vežbe u teretani.

Policija je rekla da je zatim viđena kako “pleše i nosi štikle” na dva događaja u decembru te godine. Za to vreme je trebalo da bude “na odsustvu zbog lečenja na ortopedskoj klinici”

Vratila se na posao u januaru sa preporukom da ne provodi mnogo vremena na nogama, ali je ponovo uhvaćena kako pleše u štiklama na dve žurke tog meseca.

U saopštenju policije navodi se da je Andresa otpuštena jer se ponašala neprikladno i više puta odlazila na bolovanje, dok je redovno obavljala fizičke i društvene aktivnosti koje nisu u skladu sa prijavljenim zdravstvenim stanjem. (objektiv.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gabriella Simões (@gabriellasn24)