IMAM DEVETORO DECE, VELIKU KUĆU I ONA JE UVEK SAVRŠENO ČISTA: Žena osula paljbu na ove što ništa ne stižu i žive u HAOSU! (VIDEO)

Zanimljivosti

IMAM DEVETORO DECE, VELIKU KUĆU I ONA JE UVEK SAVRŠENO ČISTA: Žena osula paljbu na ove što ništa ne stižu i žive u HAOSU! (VIDEO)

“Ja sam majka devetoro dece, radim i živim u kući sa sedam spavaćih soba. lako je održavam besprekornom, ne razumem zašto je drugima tako teško da urade isto”, rekla je Luiz kada se pojavila u jednoj emisiji o ‘opsesivno kompulsivnim čistačima’ na televiziji. Ona provede najmanje šest sati dnevno čisteći svoj prostrani dom u u Velikoj Britaniji.

– Apsolutno mrzim prašinu, prašina me ne može pobediti jer uvek poliram. Čišćenje se mora obavljati ceo dan, svaki dan, čak i s velikom porodicom, tu nema izgovora – rekla je u kratkom isečku koji je objavljen na Jutjubu.

– Sva deca znaju kako treba da se ponašaju u kući, znaju da se kuća uvek mora održavati čistom – dodala je. Sa svojom velikom porodicom, Louz objašnjava kako je čak jednu od svojih sedam spavaćih soba renovirala u garderobni ormar kako bi zadržala strogu kontrolu nad njihovom odećom.

– Niko ne sme ovde osim mene. Mislim da je mnogo lepše kad se stvari uredno održavaju. Sa devetoro dece uvek ima lepljivih prstiju na mom prozoru – dodaje je Luiz.

Iako joj nije dijagnostikovan opsesivno-kompulsivni poremećaj Luiz otkriva da njeno opsesivno čišćenje utiče na sve aspekte svakodnevnog života.

– Neću nikad spremiti hamburgere u kući. Mrzim miris smrdljive masti koji se danima nakon toga zadržava u kući – nastavlja ona.

Kao odgovor na kritičare koji tvrde da imaju ‘poslove i živote’, Luiz dodaje da je i ona radila i održavala dom čistim, uz decu o kojima je brinula.

– Imala sam svakodnevni život poput svih, kao što su sastanci, odlazak po namirnice i ko zna što sve još. Ali ipak sam uspela da očistim sve – kaže Luiz. (kurir.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=yFHEhWvfNXE&feature=emb_logo