MINA VRBAŠKI STIGLA U ZADRUGU 5! Rijaliti učesnica spremna da pomuti pamet BIVŠIMA: Žao mi je kad vidim s kim je POSLE MENE!

Showbizz

MINA VRBAŠKI STIGLA U ZADRUGU 5! Rijaliti učesnica spremna da pomuti pamet BIVŠIMA: Žao mi je kad vidim s kim je POSLE MENE!

skusna rijaliti učesnica Mina Vrbaški od večeras ponovo je deo rijalitija Zadruga.

– Jedva čekam da im pokažem šta je rijaliti. Mnoge sam lagala da ne bi poverovali da ulazim. Nekako je procurela informacija. Plaše se mnoge jer su pričale o meni – govorila je Mina.

– Žao mi je Mensura sa kim je posle mene. Moj i njegov odnos je bio od ljubavi do mržnje. Bila je bolesna ljubav, ali mi smo se voleli, svi su mogli to da osete. Žao mi je što smo tako završili i što nismo ostali prijatelji. Ja sam sa njegovom majkom u kontaktu, cela njegova podrška je na mojoj strani. Nije joj dobro. Kaže nije Milica tebe rodila da te bije. Krivo mi je što zadrugari nemaju realniju sliku, oni vide kako žele. Kad izađe videće sve, ja sam Mensuru i ponela garderobu od njih. Neke stvari među nama nisu raščišćene, on neće da pređe preko nekih stvari, ali ja ću biti prijatelj, pokazaću da mogu da budem dobra – govorila je Vrbaški.

– Car nije moja tema, u taj odnos ne bih da se mešam. Ne želim da gubim živce, stres i lepotu na to. Verujem da će on na mene da se okomi, ali ne želim to. Meni je i Dalile žao, ne bih to ni neprijatelju poželela – rekla je Mina. (Kurir.rs/S.M.)