OTAC NAS JE ZAPALIO, PA SE OBESIO U ZATVORU! Jeziva ispovest voditelja Zadruge LEDI KRV U ŽILAMA! Svi detalji PORODIČNE TRAGEDIJE

Showbizz

OTAC NAS JE ZAPALIO, PA SE OBESIO U ZATVORU! Jeziva ispovest voditelja Zadruge LEDI KRV U ŽILAMA! Svi detalji PORODIČNE TRAGEDIJE

Voditelj rijalitija ,,Zadruga” Milan Milošević svojevremeno je ispričao svoju tužnu i potresnu životnu priču o problematičnom ocu, sa kojim nikada nije mogao da ostvari dobar odnos. Milošević je ispričao sve o braku njegovih roditelja, pa otkrio šta se dešavalo iza zatvorenih vrata.

– Moja majka kada se udala za oca imala je već brak iza sebe. Ona se bila udala sam 17 godina i dobila najstarijeg brata, ali je posle godinu dana ostala udovica. Logično je bilo da se uda opet i tad se udala za mog oca. Rodila je mene i brata koji ima cerebralnu paralizu, u domu je već 20 godina jer je postao agresivan, ima um deteta od 3 godine, a može da bude opasan. Najstariji brat se ubio – ispričao je on, a to je bio tek početak.

– Otac je dolazio pijan svaki dan. Ako ga nema do šest-sedam, znači da je otišao da se napije. Onda bi se vratio kući i tukao majku i polubrata, njega je ubijao od batina. Mi smo prvo bežali kod komšija, ali je počeo njih da maltretira pa smo bežali u kukuruz da spavamo. Jedan dan je čak zapalio sto, mogli smo svi da izgorimo, to je i želeo. Nakon nekog vremena završio je u zatvoru zbog nekog problema koji je napravio i dobio je dosta godina zatvora. Tada je majci ostavio oproštajno pismo i obesio se u zatvoru. Nama je tada svanulo. Najstariji brat se ubio posle Vukovara, a drugi brat je u domu, majka je sada bolesna, ali je borac i ja sam joj sve – završio je Milan svoju tešku ispovest. (kurir.rs)