PLATILA SAM DRUGOJ DA ZAVEDE MOG SUPRUGA, A ON JU JE ODBIO: Žena mislila da joj je muž veran, a onda je usledeo još veći ŠOK!

Ispovijesti

PLATILA SAM DRUGOJ DA ZAVEDE MOG SUPRUGA, A ON JU JE ODBIO: Žena mislila da joj je muž veran, a onda je usledeo još veći ŠOK!

– Moje je olakšanje bilo kratkog veka kada mi je žena koju sam angažovala da zavede mog supruga rekla da nije bio zainteresovan za nju. Naime, otkrila mi je da zapravo ima puno mlađu ljubavnicu – napisala je jedna žena za “The Sun”.

U braku su već 12 godina i imaju troje dece – od sedam, pet i tri godine. Njihov se*sualni život je imao nekoliko problema od rođenja njihove dece, ali nije mislila da je njen suprug toliko uznemiren zbog toga da bi pronašao ljubavnicu.

– Nismo zajedno proveli ni Dan zaljubljenih jer je on celu noć bio u kancelariji. Bila sam pomalo sumnjičava, ali kad sam prošla kroz njegovu istoriju pretraživanja, nije bilo ništa sumnjivo. Ako ništa drugo, osećala sam se loše. Uskoro mi je rođendan i videla sam da je prošle nedelje kupio Tifani narukvicu – nastavila je žena.

Ipak, njena sestra nije imala poverenja i nagovorila ju je da plati drugu ženu da zavede supruga. Ona je pristala i to je bila najgora greška u njenom životu.

Iako on nije pao na njihovu zamku, otkrili su da ima mlađu ljubavnicu s kojom se redovito nalazi.

– Ne možete zaboraviti ono što ste saznali. Koliko god da je njegova nevera bolna, morate se suočiti sa stvarnošću ako želite da vaša veza ima ikakve šanse za preživljavanje. Mnogi parovi se uspeju vratiti jači nakon afere. S hrabrošću se treba pozabaviti onim što je pošlo po zlu i što treba promeniti. Sve dok ste oboje spremni da pokušate i on vam može iskreno pokaže koliko mu je žao, moći ćete ići napred. Učinite prvi korak da mu kažete što znate – odgovorila joj je Deidra, savetnica u magazinu “The Sun”. (kurir.rs)