FIRME SU LAŽNE, ON JE TVOJ TAKSISTA I POTRČKO! Nove ŠOK TVRDNJE o Miljaninom BEBICI, Kulićeva IZGORELA OD BESA!

Showbizz

FIRME SU LAŽNE, ON JE TVOJ TAKSISTA I POTRČKO! Nove ŠOK TVRDNJE o Miljaninom BEBICI, Kulićeva IZGORELA OD BESA!

Stefan Mihić ušao je u žestoku raspravu sa Minom Vrbaški, a onda ga je dokrajčila Miljana Kulić.

– Samo si menjala momke za sve sezone. Ja sam navikao da stari zadrugari ne žele da se zameraju. Nije bio sa tobom, samo onaj ko nije probao. Nije rekla dosta toga u Franu a bila je sa njim. Ona je poznata da ulazi u odnose zbog kadra. Ja moram da je pitam direktno, rekla je da ima da kaže nešto o meni i čime se ja bavim u Dubaiu? – upitao je Mihić Minu.

– Znaš ti čime. Ako ti znaš čime se baviš, u redu, ako ne znaš, onda u redu – rekla je Mina.

– Meni je muka, ja sam promenio svoj lični opis. Ja sam se ovde izderfomisano totalno. Muka mi je od ovakvih podcenjivanja. Ako kažeš nešto, onda iznes. Ja sam skroman momak, ja se ne hvali. Ti si udarila na mene i moju porodicu. Kada vide mene, niko ne menja kanal. A kada vdie Miljanu, onda oni menjaju kanal – rekao je Mihić.

– Popunjavaš prostor ovde! Klošar i kockar. Samo od*ebi od mene i to je to. Ti si meni smešan, ti si meni bolestan. Ajde sedi, hodajući blamu – rekla je Miljana za Mihića.

– Moraš da ideš kod logopeda i da naučiš da pričaš – dodaje Mihić.

– Nije lepo da nekog vređaš na kontu nekih mana – ubacila se Sandra Rešić.

– Sram te bilo, propala pevačice! Ja se ne hvalim, pošto trpim sedam meseci budale. Ja sam prošao sveta i neću da dozvolim ništa. Mnogo puta sam hteo da odustanem, ali neću da neko dogura dalje a gori je od mene. Ja sam rekao moje mišljenje o budžetu. Rekao sam da je Mina lepa i sipatična. Zanima me samo da Mina kaže, čime se to Stefan Mihić bavi? Ti jedna neobrazovana seljanka! Miljajna, sa seljakom si koji vozi traktor, naravno da si seljank. Ja sam kažem da sam sve prokockao, ja nisam lažov i loš čovek. Mina je neko ko je priznao da je prostitutka. Ja samo govorim istinu i ništa sem istine! – rekao je Mihić.

– Debilčino jedna, sam se svađaš sa sobom! – odbrusila je Mina.

– Ćuti rošavi! Tebi treba psihijatar. Ti primaš u bulju, idi bre. – rekla je Miljana Stefanu.

– Debela si svinjo jedna raspala! Puna mi je ona stavr ovih ljudi za svih sedam meseci – rekao je Mihić. (kurir.rs)