ĆERKA MLADE ZAUSTAVILA VENČANJE I POSTAVILA MLADOŽENJI JEDNO PITANJE: Niko nije mogao da zaustavi suze! (VIDEO)

Zanimljivosti

ĆERKA MLADE ZAUSTAVILA VENČANJE I POSTAVILA MLADOŽENJI JEDNO PITANJE: Niko nije mogao da zaustavi suze! (VIDEO)

Jutjub kanal Hapily, koji prati više od 250.000 pretplatnika, objavljuje videe koji greju dušu i priče za ljude koji žele da učestvuju u toplim i pozitivnim pričama.

Tu se nađu vesti o trudnoći, usvajanju, kućnim ljubimcima, preživljavanju u teškim periodima i još mnogo toga namenjeno ljudima koji su umorni od konstantnih loših vesti.

A zar nismo to svi u poslednje vreme?

Nedavni video sa spomenutog kanala postao je viralan, nakon što je mladoženja doveden do suza kada mu je za vreme ceremonije ćerka njegove mlade prišla i postavila pitanje. Neposredno pre nego što je mlada Tia trebalo da razmeni zavete sa svojim budućim mužem Frenkom, matičarka je rekla kako njena ćerka ima nešto pre toga da ga pita.

Zatim je 12-godišnja Arijana prišla oltaru, predala Frenku pismo i rekla kako je na ovo “čekala 2555 dana”. Nakon toga je postavila pitanje zbog kojeg je njen očuh zaplakao. “Frenk, hoćeš li biti moj tata?”. Mladoženja je odmah rekao da, a zatim su se jako zagrlili. O ovom slatkom trenutku, Frenk je kasnije rekao: “Bio je to neverovatan osećaj. Kad je počela da čita svoju belešku sve je kliknulo, jednostavno sam ostao bez reči. Video je od tada postao viralan, a prikazan je i na NBC-u. “Predivno! Čestitamo mladencima. Ali najviše ocu i ćerki,” pisali su gledaoci.

Ceo video možete pogledati na kanalu, kao i druge trenutke koji će vam, makar na kratko, odvratiti misli od ružnih stvari i podsetiti na lepe životne situacije. (stil.kurir.rs)