MLADA MAJKA NA METI KRITIKA ZBOG RUTINE KOJU JE UVELA: Moje dete ide u krevet POSLE PONOĆI! (VIDEO)

Zanimljivosti

MLADA MAJKA NA METI KRITIKA ZBOG RUTINE KOJU JE UVELA: Moje dete ide u krevet POSLE PONOĆI! (VIDEO)

Korisnici društvene mreže TikTok oštro su kritikovali mladu majku Viktoriju Javnji zato što svoju sedmomesečnu ćerku Grej uspavljuje u ponoć.

Mlada majka je na svom profilu objavila nekoliko kratkih video-zapisa gde objašnjava razloge svojih postupaka, a cela situacija izazvala je raspravu među korisnicima mreže.

“Nikad nisam razumela zašto roditelji uspavljuju bebu u 19 sati. To samo znači da će se probuditi u sedam ujutro, ako bi spavali punih 12 sati. A za nas kao roditelje, koji radimo od kuće to nije potrebno. Sve dok beba ima potrebnu količinu sna, nije važno u koje vreme je uspavljujete. Vreme za spavanje su izmislili ljudi. Ona spava od ponoći do jedan poslepodne. Tako funkcioniše naša porodica”, napisala je Viktorija u videu. Zbog objave, mlada majka je često na meti kritika, a nazivaju je neodgovornom i sebičnom ženom koja ne bi smela da ima dete. “To je tako neodgovorno. Sebična si i očigledno nisi spremna da budeš majka”, “Nije bitno šta tebi odgovara, već šta detetu odgovara!”, “Odlučila si da nametneš bebi nezdravi ritam spavanja kakav imaju tinejdžeri, ti ne bi trebalo da budeš roditelj”, “Tvoj posao, kao roditelja, je da osiguraš da dete razvije zdrave navike spavanja, a ovo je potpuno suprotno od toga”, bili su samo neki od negativnih komentara.

Ipak, javljali su se i oni koji i sami kasno uspavljuju decu, pa ni oni ne razumeju zašto se dotični komentatori ljute. “I ja sam svoju prvu bebu uvek kasno uspavljivala, oko 22 sati i nikad u životu nisam toliko spavala, bilo mi je super”, “Ja radim od kuće i odgovara mi da beba spava od 23 sata do 11 sati”, “Tako mogu da se mirno razbudim i pospremim kuću i obavim sve pozive”, “Svi napadaju devojku zato što je toliko sigurna u ono što govori. Uplašila je sve one mame koje misle da sve znaju”, “Deca se lako prilagođavaju, ponašate se kao da će dete ovako da spava celi život”, pisali su ljudi. Pored ćerke Grej, Viktoria i suprug imaju i stariju ćerku koja ima tri godine. Navodno je odrastala po istom principu kao i Grej, a sad ide normalno u vrtić i nema problema sa spavanjem. (stil.kurir.rs)

@toriyav

Reply to @sarahtiktok202 pause to read how parenting isn’t for me. #ASOSChaoticToCalm #tiktokmom #momlife #momsoftiktok #parenting #baby #momsunder25

♬ U RIGHT X LUXURIOUS – BABY Q