“Detalj iz kupatila otkrio mi je da me VARA”: Nakon ovog saznanja, uradila je nešto NEOČEKIVANO

Zanimljivosti

“Detalj iz kupatila otkrio mi je da me VARA”: Nakon ovog saznanja, uradila je nešto NEOČEKIVANO

Svako od nas kada je u vezi ima ponekad nedoumice u vezi sa tim da li mu je partner veran, da li je našao nekog drugog i slično.

To ume da bude frustrirajuća situacija u kojoj se nalazimo, sve dok se ne razuverimo i shvatimo da smo pogrešili.

Ipak, postoje situacije i kada nas naše šesto čulo ne vara i kada nam se bukvalno preko noći okrene čitav svet zbog saznanja da partner nije ono što smo mi verovali da jeste, piše Republika.

Jedna korisnica TikToka podelila je svoje negativno iskustvo s pratiocima nakon što je jedno vreme istraživala želeći da sazna da li je dečko vara.

Tako je pomoću Nest dorbel aplikacije saznala da njene kozmetičke proizvode u kući njenog dečka koristi druga žena, što joj je, kako je priznala, srušilo čitav svet.

Nakon toga je svom dečku odlučila da se osveti i da mu priredi iznenađenje kad se vraćao kući. Setila se da odštampa snimke koje je preko pomenute aplikacije uspela da sakupi u svom telefonu kao dokaz prevare i fotografijama oblepi skoro čitavu njegovu kuću, prenosi Republika.

A onda je tek usledio i vrhunac za nju jer je otkrila da ju je žena, sa kojom ju je partner prevario, pratila na Instagramu.

Pratioci hrabre TikTokerke bili su zgroženi situacijom, uputivši joj mnogobrojne komentare podrške, a između ostalog su je pitali i “da li mu je naplatila potrošene proizvode s obzirom na to da su skupi”. (objektiv.rs)