Mlada ZABRANILA majci da dođe na venčanje zbog MUŽA: Ono što mu je POKLONILA, šokiralo je sve

Ispovijesti

Mlada ZABRANILA majci da dođe na venčanje zbog MUŽA: Ono što mu je POKLONILA, šokiralo je sve

Jedna buduća mlada na društvenoj mreži Redit iznela je priču o tome kako se neprijatno iznenadila kada je njena majka budućem mužu dala neprimeren poklon i rekla da se samo šalila u nadi da će njih dvoje poboljšati svoj odnos.

Ispričala je da je svog supruga upoznala na grupnoj terapiji gde je saznala da je u automobilskoj nesreći u kojoj je ostao nepokretan i u invalidskim kolicima izgubio majku. Iako ga je ona takvog prihvatila i zavolela, njena je majka je nekoliko puta pokušala da ga uvredi na račun njegovog invaliditeta.

Od početka se ružno ponašala prema njemu i zadirkivala ga, pa se čak i „šalila“ da je odgovoran za nesreću u kojoj mu je mama stradala. Tu konkretnu primedbu izgovorila je baš na godišnjicu mamine smrti, a on se na to rasplakao. Kasnije se izvinila i pitala može li da dođe na njegovu rođendansku zabavu.

– Došla je i izvinila se zbog prošlih nesporazuma, a moj verenik je bio zbunjen njenom promenom mišljenja. Super smo se proveli do posle večere kad mu je dala kutiju rekavši da je to njen poklon za rođendan, a kad ju je otvorio ugledali smo par Najk patika. Pogledao ju je i ona je počela da se smeje, a zatim je rekla nešto tipa da je ona optimista i da se nada da će ih jednog dana i koristiti – napisala je mlada na Reditu.

Tada je izgubila strpljenje i počela da se svađa sa svojom majkom koja je tvrdila je da je to bila „samo šala“.

– Rekla je da nije htela da se sve tako odigra i da je on preosetljiv. Rekla sam joj da više nije dobrodošla na naše venčanje što ju je šokiralo pa mi je rekla da i ja sve shvatam preozbiljno, ali sam insistirala da mi vrati pozivnicu – objasnila je.

Iako je njen otac pokušao da deluje kao posrednik moleći ćerku da mamu ponovno pozove na svadbu, ona je ostala čvrsta u svojoj odluci, a drugi korisnici Redita veruju da je u pravu.

– Nemoj je ponovno pozivati ​​na svoje venčanje. Iskreno, posle načina na koji se ponašala u ta dva navrata, razmišljala bih da je u potpunosti izbacim iz svog života – komentarisala je jedna korisnica.

– Ono što je učinila je više nego okrutno. Takva osoba nikome ne treba u životu – dodala je druga korisnica. (objektiv.rs)