Lepa majka dvoje dece pobegla od STRAŠNE prošlosti, a onda se desio PREOKRET: Zaradila je bogatsvo

Ispovijesti

Lepa majka dvoje dece pobegla od STRAŠNE prošlosti, a onda se desio PREOKRET: Zaradila je bogatsvo 

Otišla je iz domovine bežeći od nasilja i siromaštva i pronašla život iz snova u Španiji

Čarli Zoi (39) iz Škotske preokrenula je svoj život naglavačke i sada je zvezda sajta za odrasle Only Fans, nakon što je pobegla od nasilja i bankrota.

Ona se preselila u sunčanu Almeriju u Španiji nakon što je stekla pravo bogatstvo raskalašnim snimcima i g*lim slikama.

Pre 10 godina je bila na ivici bankrota, a sada živi raskošnim životom sa novim dečkom kojeg je upoznala u Španiji i dvoje dece od osam i dve godine. Priznala da je njen izabranik bio iznenađen kada je otkrio njeno zanimanje, ali podržava njenu unosnu karijeru.

Upoznali su se kada joj se auto pokvaraio, a on joj je pritekao u pomoć. Posle toga su otišli na piće da se bolje upoznaju.

– Pitao me je čime se bavim, ja sam mu rekla, a on je kazao “O Bože, pijem kafu sa po*no zvezdom”. Sada je on moj najveći obožavatelj. Ne bi mnogo muškaraca bilo srećno da njihova partnerka radi ovaj posao. Ali njega nije briga. On je taj koga volim i jedina osoba koja me uživo viđa g*lu – kazala je Čarli za Škotski San.

Sada je Škotlanđanka najbogatija žena u španskom selu kraj Almerije gde planira da izgradi vilu iz snova. U tome joj pomaže partner koji ima građevinsku firmu.

Čarli se prisetila užasa kroz koje je prošla u “prethodnom životu”.

– Dugo sam bila menadžerka maloprodaje i zamalo sam bankrotirala jer sam izgubio posao kada sam morala da bežim od nasilnog muškarca. Tako sam ušla u industriju za odrasle. Bio je to brz način zarade. Bilo je prilično zastrašujuće doneti tu odluku, ali ja sam veoma samouverena osoba – ispričala je ona.

Čarli uživa u tome što može da radi odakle god želi i čak misli da ju je njen posao učinio boljom majkom jer joj omogućava da provodi više vremena sa decom.

Ipak, tvrdi da banke ne žele da daju hipoteke samozaposlenim se*sualnim radnicima u Velikoj Britaniji. Stoga je odlučila da izgradi modernu vilu u Španiji. (objektiv.rs)