Misteriozni PIJANAC zbunio policiju: Viđen je kako pada sa LITICE, a onda se desio šokantan obrt

Svijet

Misteriozni PIJANAC zbunio policiju: Viđen je kako pada sa LITICE, a onda se desio šokantan obrt

Prolaznici su prijavili jeziv prizor, a policiju je zatekla misterija

Policija u Dorsetu u Engleskoj i dalje je zbunjena pošto nisu uspeli da nađu bilo kakav trag čoveka koji je navodno pao sa litice visoke 30 metara i potom pobegao pre nego što je bilo ko stigao da mu pomogne. Prema izveštaju, muškarac je bio pijan kada je u ponedeljak uveče pao sa litice Hengistberi Hed, piše Dorset lajv.

Prolaznici koji su prijavili da su videli pijanog čoveka kako se tetura blizu ivice, alarmirali su Hitnu pomoć. Međutim, spasioci nisu uspeli da mu uđu u trag ni nakon što su helikopterom pretražili okolinu.

Obalska straža je istražila incident, ali nije uspela da pronađe gde se nalazi alkoholisani čovek. Ipak, policija u Dorsetu potvrdila je da se on „sam oporavio i napustio lice mesta“ pre nego što je stigla obalska straža.

– U 16.16 sati iz zajedničkog centra za koordinaciju spasavanja je upućen izveštaj o nečemu što je izgledalo kao alkoholisani muškarac iznad litice u Hengistberi Hedu. Nakon brze provere lica litice dvogledom, kako bi se videlo da li ima još žrtava, i sa helikopterom, koji je trenutno iznad, ništa nije pronađeno – objavila je obalska straža Sautborna na društvenim mrežama.

Iako su se građani obratili vlastima za pomoć, i dalje postoje sumnje o tome ko je misteriozni muškarac i kako je preživeo pad sa visine od 30 metara. Ipak, najteže je odgovoriti na pitanje kuda je on otišao. (objektiv.rs)