NA SVADBI NAJBOLJEG DRUGA KUM PRIZNAJE DA JE ZALJUBLJEN U MLADU: Nećete verovati šta se onda dogodilo!

Ispovijesti

NA SVADBI NAJBOLJEG DRUGA KUM PRIZNAJE DA JE ZALJUBLJEN U MLADU: Nećete verovati šta se onda dogodilo!

Prvo dolazi ljubav, a onda brak. Međutim, šta se dešava kada kum ukrade mladu od mladoženje, i to tokom svadbenog govora?

Upravo to je bio slučaj sa Dezirom Vajt (32) iz Ilinoisa, koja se na kraju razvela od svog muža da bi se udala za Brajanta, kuma na venčanju, nakon što joj je izjavio ljubav dok je nazdravljao na njenoj svadbi i njegovom tadašnjem najboljem prijatelju.

Vajt se prisetila za medije Brajantog govora sa svadbene ceremonije koje se odigralo.

” Sećam se trenutka kada sam je prvi put video. Zaljubio sam se u nju. Znao sam da mora biti moja. Ona je najlepša osoba koju sam ikada sreo u životu, rekao je on tada, prenosi NY. post.

Identitet njenog bivšeg supruga nije poznat. Na pomenutom venčanju, Dezira i njen bivši sedeli su jedno pored drugog dok je Brajant “otvarao srce i dušu” pred oko 200 zvanica.

Brajant je tada rekao:

– Volim vas oboje. Čestitam. Tu se završilo- dodala je ona da su joj se uši tada zacrvenele od stida nakon njegovog priznanja.

@desiree.white

We still makes fun of him for it #husbandwife #husbandandwife #husbandwifecomedy #comedy #couplescomedy #marriage #crazy #marriagehumor #fypシ #foryouu a

♬ Crazy – Patsy Cline

Tišina je tada zavladala u sali.

I mlada je bila zbunjena Brajantovim priznanjem, najviše zbog uporne platonske ljubavi tokom njihovog dugogodišnjeg prijateljstva.

“Brajant i ja smo se upoznali na času u srednjoj školi. U to vreme sam imala dečka i zbog toga nisam želela komunikaciju sa drugim momcima- prisetila se Vajtova i nastavila:

-Brajant i moj bivši muž postali su najbolji prijatelji i radili su zajedno.

Ona je naglasila da nije gajila nikakve ljubavne emocije prema njemu.

– Upoznavala sam ga sa drugim devojkama više puta sam mu bila provodadžija, rekla je ona prisećajući se i njegove naklonosti prema njoj kada ju je ugledao u venčanici onog jutra kada je trebalo da izgovori sudbonosno “da” njegovom prijatelju.

Na dan venčanja ušla sam u dnevnu sobu , baš kada sam završila sa pripremama sa venčanicom i frizurom. Brajant je ušao u kuću mojih roditelja u buljio u mene. Bio je sav ukočen”, rekla je ona.

“Rekao je da izgledam prelepo. Nikada ranije nisam videla da me tako gleda.

@desiree.white

In this episode of…

♬ original sound – Desiree White

Nakon toga, venčanje se nastavilo i Vajtova se udala za svog bivšeg muža. Brajant se navodno napio i priznao joj da je zaljubljen u nju.

Ali, njegova nespretnost nije se zaustavila samo na govoru.

Kasnije te večeri Vajtova je igrala sa njim i on joj je rekao: Zašto mi nisi nikada dala šansu. Uvek bih se brinuo o tebi.

Pitala sam ga šta misli, a on je rekao. Volim te, a putom zaćutao.

Sigurna sma da je to bilo zato što je bio pijan i usamljen- prisetila se.

Međutim, manje od godinu dana kasnije kada je njen brak počeo da se raspada, njen odnos sa Brajantom dobio je potpuno romantični preokret.

– Kada smo se moj biši muž i ja razveli, upala sam u depresiju. Tada mi je Brajant bio najveća podrška tokom perioda razvoda.

Zatim na njeno iznenađenje usledio je poljubac.

-Kada me je poljubio , uzvratila sam mu. Bila sma šokirana kako je bio dobar poljubac.

Tako su od prijatelja postali par. I u roku od godinu dana, zatrudnela je sa njihovim prvim sinom Sojerom koji danas ima 9 godina. Venčali su se 2012.

Uvek sam želeo da se oženim tobom i to nije zbog bebe, ali ajde da osnujemo porodicu kako treba, rekao je on tada. Danas imaju četvoro dece.

Volimo da budemo roditelji. Nisam mogla da zamislim da će ovako izgledati moj život, zaključila je ona. (stil.kurir.rs)