Otkrila mračnu porodičnu TAJNU u starim pismima: Detalji su pikantni, PLAŠI je samo jedna stvar (VIDEO)

Ispovijesti

Otkrila mračnu porodičnu TAJNU u starim pismima: Detalji su pikantni, PLAŠI je samo jedna stvar (VIDEO)

Žena koja skuplja stara dokumenta i drzge antikvitete nabasala je na nešto poprilično šokantno

Žena iz SAD koja se bavi lovom na antikvitete otkrila je mračnu tajnu jedne porodice u hrpi starih starih pisama.

Čelsi Braun (28) iz Njujorka, saznala je za skandaloznu aferu između žene i najboljeg prijatelja njenog verenika, i to u bezobraznoj dopisci iz 1895. godine.

Ona se inače često trudi da ujedini davno izgubljenu porodičnu zaostavštinu sa potomcima onih koji su je ostavili za sobom. U ovom slučaju obratila se svojim pratiocima na Instagramu da i pita za savet.

Ona je zabrinuta da bi, ako vrati pisma porodici žene koja ih je napisala, mogla napraviti više štete nego koristi nakon što tajna starija od jednog veka izađe na videlo.

– Pisma su otkrila aferu koja se dogodila između žene i najboljeg prijatelja njenog verenika. Preljuba se odvijala dok su oboje bili vereni, a verovatno i u ranim godinama njihovih brakova – napisala je Čelzi.

Ona je dodala da je neke detalje sačuvala za sebe kako ne bi otkrila identitet umešanih ljudi, ali je rekla da je definitivno u pitanju ljubavni trougao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chelsey Brown (@citychicdecor)

– Osetila sam se težak teret. Teško je objasniti. Ta težina je nešto sa čim se nosim kod svakog artefakta koji otkriva osetljive ili emocionalne informacije o porodici – objasnila je ona.

Čelsi je otkrila pisma preko prodavca u Kaliforniji sa kojim redovno sarađuje na pronalaženju artefakata.

Nakon što je svoju dilemu objavila na Instagramu, mnogi od njenih 90.000 pratilaca pritekli su joj u pomoć sa savetima šta treba da uradi.

– Možda se obratiti porodici i objasniti da bi u pismima mogle biti neke tužne/nepoznate informacije? Tako da mogu sami da odluče da li žele da ih pročitaju – predložio je neko.

– Rečena ti je ili pročitana tajna. Univerzum ti to poverava. Ako bi ti neko rekao tajnu o sebi koja bi povredila druge. Sumnjam da bi to rekla svima. Ništa dobro iz toga ne može da proiziđe. Nemoj da im kažeš – kategorično je bila protiv otkrivanja tajne druga osoba.

Čelsi je pročitala brdo saveta, ali kaže da još uvek nije odlučila šta da radi.

Dok Čelsi razmišlja o savetima koji su joj dali, još uvek nije sigurna da li da podeli tajnu sa porodicom ili ne.

– Još uvek ne mogu da odlučim šta želim da radim sa ovim pismima, ali na osnovu svega što znam o porodici, a što sam pronašla preko miheritage.com, naginjem ka ne – kazala je ona. (objektiv.rs)