ZBOG OVOGA DOLAZI DO RASKIDA: Žene, nikako ne pravite OVE greške!

Zanimljivosti

ZBOG OVOGA DOLAZI DO RASKIDA: Žene, nikako ne pravite OVE greške!

Drage dame, obratite pažnju na sledeće stvari, možda vam baš zbog toga veza ne funkcioniše onako kako biste želele!

Često umemo da pravimo greške, kojih nismo ni svesne, a uzroci su brojnih svađa sa našim partnerom, koje mogu dovesti, čak, i do raskida. Kako bismo izbegle brojne neprijatne situcije i sukobe, proverite da li radite neke od sledećih stvari.

Ukoliko odgovor bude potvrdan, potrudite se da ih poboljšate i veoma brzo ćete videti kako se odnos sa vašim partnerom znatno popravlja! 1. Znate li za onu rečenicu : “Poštujete sebe da bi Vas drugi poštovali” ?

Ona je upravo ključ svega! Uvek i u svakoj situaciji morate poštovati sebe. Ukoliko Vaš partner jasno vidi da cenite sebe, i on će isto to raditi. 2. Previše ljubomore

Predstavlja veliki problem današnjice, posebno što su sve prisutnije i družtvene mreže u našim životima, koje su neretko i izvor prevara. Ljubomora može bti simpatična, ali samo u malim količinama, jer se tako vidi da vam je tsalo do nekog. Ali, ako se pređe granica, ostavićete utisak nesigurne i posesivne žene, što nikako nije dobro za vezu! Veoma je bitno da imate obostrano poverenje.

3. Gospođa „uvek u pravu“

Ženama je u većini slučajeva to jako bitno, ali da li je zaista?! Prihvatite da niste uvek u pravu, saslušajte i njegovu stranu priče, bez upadica. I slobodno priznajte ukoliko niste, njemu će to veoma značiti.

4. Zapostavljate sebe

Pogotovo u dužim vezama, žene se potpuno opuste i zapostavljaju svoj fizički izgled! Koliko god on vama govorio kako vas voli u svim izdanjima, sigurno je da obožava da vas vidi sređenu i doteranu! A i vi se tako osećate bolje, je l’ tako? 5. Držite mu predavanja i često zvocate

Zamislite obrnutu situaciju. Da li biste mogle to da trpite? Nije prijatno, uopšte. Savet je uvek dobrodošao. Lep razgovor, takođe. Ali svakodnevna predavanja nikoga ne čine srećnim. Naprotiv, samo ćete oboje postati nervozniji.

6. Zaboravljate na nežnost

Njemu je takođe bitno da čuje da ga volite, da vam je važan , da je lep…Pohvalite ga, pritedite mu nei lep znak pažnje. Ljubav se ne podrazumeva, mora da se neguje.

7. Ne razgovarate dovoljno

Stub svake čvrste veze su iskreni razgovori. Na taj način se prevazilaze razni problemi i nedoumice. Uvek pričajte kada vam nešto zasmeta ili vam se ne svidi.

8. Upoređivanje

Da li vam se dešava da ga direktno ili indirektno uporedite se nekim? Nikako to ne radite! Nikome nije prijatno da ga upoređuju sa drugim. Umesto toga, fokusirajte se na svog partnera.

9. Stalno usmeravate pažnju na loše stvari u vezi

U svakoj vezi ima većih ili manjih uspona i padova. Ukoliko Vašu pažnju usmerite ka onim lošim stvarima, to se sigurno neće završiti na dobar način. Ružni momenti neka vam služe kao lekcija, a vaši pažnju usmerite na lepe trenutke i gestove. 10. Ne razumete ga

Nemojte odmah da osuđujete odluke i ponašanje svog partnera. Stavrite se u njegovu poziciju i razmislite. Možda je iz njegovog ugla sve drugačije. Tako ćete moći bolje da ga razumete.

Rad na sebi, kao i na vezi koja nam znači, mora da bude svakodnevan. Zarad ljubavi i poštovanja u emotivnom odnosu, moramo se prilagođavati i svom partneru i njegovim željama, ali u tome, nipošto, ne smemo izgubiti sebe! (stil.kurir.rs)