NJEGA BIH NAZVALA SVIM MOGUĆIM IMENIMA, OSIM MUŠKARCEM! Maja Marinković oplela po Caru: Fino su ga vaspitale mama i sestra…

Showbizz

NJEGA BIH NAZVALA SVIM MOGUĆIM IMENIMA, OSIM MUŠKARCEM! Maja Marinković oplela po Caru: Fino su ga vaspitale mama i sestra…

Maja Marinković, bivša zadrugarka česta je tema za razgovor u “Zadruzi 5”. Nje se često sete mnogi rijaliti učesnici, a naječešće oni sa kojima je bila u vezi poput diskvalisikovanog Janjuša, ali i Filipa Cara.

On ju je danas pomenuo u negativnom kontekstu, a tim povodom za Pink.rs se oglasila Maja Marinković:

– Videli smo koliko mu je normalan odnos sa Dalilom, nije kompetentan da uopšte moje ime uzima u usta. Ne bih se bavila bajatim temama, trenutno uživam u svom životu – rekla je Maja kratko, pa dodala:

– Njega bih nazvala svim mogućim imenima, osim muškarcem. Fino su ga vaspitale mama i sestra koje toliko pominje, divan primer za javnu scenu – rekla je Maja Marinković kroz smeh.

Podsetimo, Filip je danas brutalno izvređao Maju.

– Šta ti je, nisam imao normalne odnose. Maja je gora od ičega. Bolje da sam na ulici bio, da me policija hapsi, nego da mi ono gledaju roditelji. Ono je jezivo. Bio sam izmasakriran svaka tri dana, psuje mi se mama, sestra… To je bilo, da joj otkinem glavu. Trebalo je da joj otkinem glavu i da joj se pos*rem niz grlo. Šta da joj radim, žensko je… – pričao je Car. (kurir.rs)