MILJANA U TRANSU! SUZE LIJE ZBOG ZOLE, PA MOLI BEBICU ZA POMIRENJE: Kulićka htela da spava sa BIVŠIM, Nenad ih zatekao, nastao LOM

Showbizz

MILJANA U TRANSU! SUZE LIJE ZBOG ZOLE, PA MOLI BEBICU ZA POMIRENJE: Kulićka htela da spava sa BIVŠIM, Nenad ih zatekao, nastao LOM

Miljana Kulić napravila je pravu pometnju sa svojim bivšim dečkom, a i sadašnjim.

Lazar Čolić Zola preneo je preko praga Miljanu Kulić koja je došla do Nenada Macanovića u nameri da porazgovara sa njim, ali je on sve vreme gledao u jednu tačku.

– Nisi ti kriva ništa, ja sam kriv. Vrati mi flašu, ljubiš se i grliš sa njim a sada da piješ iz moje flaše – rekao je Nenad, a Miljana je plakala.

Ipak, rešila je da ode do Zole kog je molila da spava sa njim.

– Molim te da se družimo, da legnem pored tebe – plakala je Miljana.

– Hajdemo napolje – rekao je Čolić.

Lazar Čolić i Miljana Kulić legli su na garnituru u dnevnoj sobi, nakon što ga je neko vreme molila da joj pravi društvo. Ubrzo je došao i Bebica i zatekao ih na ‘gomili’ po ko zna koji put.

– Idi molim te, ili ti ili ona – došao je Bebica i zamolio Zolu da se skloni.

– Ne želim da spavam sa njom, ovako sam legao – rekao je Zola.

– Ako si čovek, idi. Ja ovde sedim, ovde sam bio. Nema smisla, neću da idem u sobu, nema potrebe to da radite – nastavio je.

– Pravi sad i tebe budalom – rekao je Bebica.

– Zašto je nisi odveo u krevet? – pitao je Zola.

– Može ona sama, ne brini – odgovorio je Nenad.

– Rekao sam joj da možemo da budemo u dobrim odnosima, ali da nismo zajedno – pravdao se Zola.

– Ja sam rekao šta sam imao, smeta mi. Zašto si došla ovde? Kunem ti se u svoju decu, zvala je i mene da je zagrlim nisam hteo, pravi nas budalama – nastavljao je Bebica.

Lazar Čolić Zola je ispoštovao Bebicu i njegovu molbu da ode u sobu, te su Miljana Kulić i on ostali sami na garnituri. Kako mu je videla leđa, Kulićeva je zapomagala i molila Macanovića za oproštaj.

– Dođi – tapkala je Miljana i pokazivala Bebici da legne pored nje.

– Sve si znala danas i smejala si mi se u lice. Sve ćeš da čuješ večeras – nastavio je.

– Molim te, evo poslednji put, molim te daj mi još jednu šansu – nije odustajala Kulićeva.

– Ni ja nisam dobro, ne mogu da legnem – odbrusio je Bebica.

– Dođi kod mene ako ne igraš rijaliti. Loše mi je, dođi. Dođi, Nenade, dođi. Dođi glava me boli. Dođi, ne mogu bez tebe. Terala sam ti inat, dođi. Zaklinjem te u mene, dođi. Dođi, muka mi je. Dođi molim te. Dođi. Daj mi poslednju šansu. Dođi, molim te. Dođi, kod mene. Dođi, muka mi je. Dođi, ne mogu sama. Dođi. Dođi molim te. Hajde, dođi molim te. Ne mogu bez tebe da spavam, dođi – molila je. (kurir.rs)