“Bar je frizerka ručala”: Otišla u salon, pa doživela HOROR: Zbog jedne stvari ostala bez pola KOSE

Zanimljivosti

“Bar je frizerka ručala”: Otišla u salon, pa doživela HOROR: Zbog jedne stvari ostala bez pola KOSE

Laura Džervi je izgubila skoro polovinu kose, a sve zato što je frizerka u salonu, u koji je otišla na profesionalno trajno ispravljanje kose, bila toliko zaokupljena ručkom da je zaboravila na svog klijenta.

Mnoge žene redovno ispravljaju svoju kosu. Ovaj tretman je dugotrajan, oštećuje kosu i izvodi se u frizerskim salonima. Trajno ispravljanje kose postaje sve popularnije. To je veoma zgodno rešenje, koje dodatno omogućava da uštedu vremena. Laura iz Londona došla je do sličnog zaključka zbog koga se sada kaje.

Otišla je kod frizera da ispravi kosu i izgubila polovinu pramenova.

Kao upozorenje, Laura Džervi je odlučila da svoju priču iz frizerskog salona podeli sa drugima. Video koji je objavila na TikTok-u postao je viralan i dobio nekoliko hiljada deljenja.

– Vraćam se na tu posetu, tokom koje mi je kosa hemijski ispravljena. Tokom postupka, frizer je izašao na ručak. Moja kosa je izgorela i polovina je otpala sa korenom – priseća se Laura Jarvie.

Predugo ostavljanje sredstava za ispravljanje na kosi izazvalo je trošenje i lomljenje pramenova. Skoro polovina ih je otpala, ostavljajući samo ostatke kose u ženinim rukama.

Laura Džervi je na TikTok-u podelila fotografije uslikane odmah nakon tretmana. Možemo videti gomilu izgorele kose otkinute u korenu. Pokazala je i kako joj je izgledala glava odmah nakon zahvata – to su bili ostaci pocepanih pramenova i crvene, izgorene kože.

Na sreću, kosa je već narasla, a Laura Jarvie se priseća čitavog događaja sa odličnim smislom za humor.

– Bar je frizerka pojela ribu i pomfrit – kaže ona u videu na TikToku. (objektiv.rs)

@laurajarvie3

#fyp #wakinupinthemornin #atleastshehadherfishandchips

♬ original sound – Amir Yass