Beograđanku majka OSTAVILA čim se rodila: Otac je radio na građevini, a onda joj se život ZAUVEK PROMENIO

Ispovijesti

Beograđanku majka OSTAVILA čim se rodila: Otac je radio na građevini, a onda joj se život ZAUVEK PROMENIO

Ona je istakla da joj je otac sve priuštio, te da mu zbog toga duguje veliku zahvalnost

Devojka po imenu Elena podelila je svoju ispovest u kojoj je ispričala kakav odnos ima sa svojim ocem, ali i objasnila kako joj se život promenio zahvaljujući njegovoj posvećenosti.

Ona je istakla da joj je otac sve priuštio, te da mu zbog toga duguje veliku zahvalnost i da jedino njega ima u životu, budući da ju je majka ostavila čim se rodila.

– Otac mi je priuštio studiranje na Medicinskom univerzitetu u Beču, kupio mi stan, obezbedio sve. Kaže da sam ja njegova mezimica i da nikada neće da mi fali mama koja nas je ostavila čim sam se ja rodila. Mi živimo sami i nikada nam niko nije pružio bilo kakvu pomoć. Sve je on sam stvorio. Radio je u Parizu, na građevini 12 sati dnevno, sedam dana u nedelji i tak osam godina, dok nije sakupio dovoljno novca da otvori svoju građevinsku firmu – napisala je ona i potom otkrila kako izgleda njihov trenutni život:

– Sada živimo u Beču, i Beogradu. Kako kada, zbog posla i mog fakulteta. Svi mu se dive, jer retko koji muškarac bi podigao sam dete sa 23 godine. Baku i deku nemam, poginuli su mladi, sa mamine strane, da ne čujem za njih. Nema braću, nema sestre. U bukvalnom smislu nema nikog, samo mene! Volim ga previše na ovome svetu, i skoro me je tako raznežio kada mi je rekao, “Elena, sviđa mi se jedna gospođica. Šta misliš? Da je pitam da izađemo?” Bila sam presrećna u tom trenutku. Samo želim da moj tata bude najsrećniji na svetu i da mu ništa ne fali – zaključila je ona. (objektiv.rs)