ŠOK U EMISIJI! Rada Manojlović zatekla Minu Vrbaški svojim saznanjima: Evo kakva je zapravo ona MEDICINSKA SESTRA i gde radi

Showbizz

ŠOK U EMISIJI! Rada Manojlović zatekla Minu Vrbaški svojim saznanjima: Evo kakva je zapravo ona MEDICINSKA SESTRA i gde radi

Pevačica Rada Manojlović i rijaliti zvezda Mina Vrbaški našle su se pred kamerama jedne emisije, gde su između ostalog govorile i o novom Mininom zanimanju.

– Ja živim prvu, ali nekada se osećam kao da imam 30 godina, a nekada kao da imam 15, sve zavisi gde se nalazim, sa kakvim ljudima, ali nekako ove godine koje imam sada, volela bih da napredujem u nekim stvarima, a da zadržim ovo što imam u sebi – rekla je Mina Vrbaški.

– Mnogo si se promenila – nadovezala se voditeljka.

– Jesam, obećala sam. Zaposlila sam se na privatnoj medicinskoj klinici, taj posao me čeka kada izađem iz rijalitija – rekla je Mina u Magazinu In.

– Ja moram da kažem da je moj dugogodišnji prijatelj vlasnik te klinike i on mi je rekao da je ona shvatila za tri dana stvari za koje nekome treba mesec dana – pohvalila je Rada Manojlović.

– Kada se rijaliti završi daću razliku predmeta i jedva čekam da krenem tim putem, drago mi je što mogu da kažem da sam posle nekog vremena devojka za primer – izjavila je Mina Vrbaški. (kurir.rs)