SPREČENA TRAGEDIJA NA VENČANJU: Svekrva pokušala da OTRUJE snaju na podmukao način! Mladoženja URLAO na majku! (VIDEO)

Svijet

SPREČENA TRAGEDIJA NA VENČANJU: Svekrva pokušala da OTRUJE snaju na podmukao način! Mladoženja URLAO na majku! (VIDEO)

Na venčanjima se često dogode nepredvidive i neprijatne situacije, a neretko je reč o svađi među gostima. Jedna organizatorka venčanja tako je otkrila trenutak kada je svekrva na venčanju svog sina pokušala da otruje mladu, a priča je šokirala mnoge.

Kako piše The Sun, Kejli je objavila video na TikToku u kojem je objasnila kako radi kao organizatorka venčanja. Na jednom venčanju koje je ona organizovala nastala je velika svađa nakon što je mladoženjina majka pokušala da navede svoju novu snaju da pojede kolač koji je mogao da je ubije.

– Sve počinje sasvim normalno. U mojim papirima bila je beleška: “Mlada je ozbiljno alergična na kokos.” Poslastičarnica je to znala, torta nije sadržala kokos i bili smo spremni za venčanje – ispričala je Kejli, te dodala kako je za vreme koktela, između ceremonije i prijemne večere, primetila neplaniranu dostavu kolača.

@_cal_cifer

Reply to @baileybuttars She was nuts. #weddingplanning #motherinlaw #storytime #weddingvenue #weddinghorrorstory #weddingtiktok #motherinlaw

♬ original sound – Callie

– Majka mladoženje otkrila je kako ih je ona naručila, te da je samo htela da obezbedi da svi imaju dovoljno deserta. To nije tako neobično – objasnila je. Međutim, nakon sečenja torte, stvari su eskalirale. Svekrva je uzela jedan kolač i njime ponudila mladu.

Ona je pristala i krenula je da proba slatkiš kada ju je suprug zaustavio te rekao: ”Mama, znaš da je alergična.”

– Kolač je bio prekriven kokosom. Srećom, mladoženja je to primetio i nije joj dao da ga pojede. Usledila je tišina od 15 sekundi. Niko se u prostoriji nije pomerio. Mladoženja gleda u svoju mamu. Mlada izgleda apsolutno užasnuta i uplašena, a mladoženjina majka, koja je pokušala da otruje svoju snaju, izgleda kao da nema nijedne brige – nastavlja.

Stvari su se tada još pogoršale. Mladoženja je izgubio razum, bacio kolač na pod, pocrveneo u licu i počeo da vrišti na svoju majku, rekavši joj:

“Ti si užasna osoba! Nikad nisi podržavala ovu vezu, ali ovo je stvarno nisko čak i za tebe. Mogla si da je pošalješ u bolnicu, mogla je da doživi anafilaktički šok.”

Kejli tvrdi da je mladoženja nastavio da viče sve dok se njegova mama nije okrenula prema njemu i mirno rekla: “Nesreće se događaju svaki dan, dragi”, a zatim se vratila na svoje mesto, pokupila stvari i napustila venčanje.

Njen video brzo je prikupio više od 500 hiljada pregleda, a mnogi korisnici ostali su šokirani postupcima mladoženjine majke. “Ovo je užasno i veoma uznemirujuće. Oh, apsolutno je pokušavala da otruje mladu”, složila se jedna korisnica, dok je druga dodala: “Trebalo bi da promene brave u svom domu.” (kurir.rs)