VERENIK IMAO ODNOS SA UDATOM ŽENOM NA DAN NJIHOVOG VENČANJA: Kada ih je prekinula, imala je šta i da vidi (VIDEO)

Zanimljivosti

VERENIK IMAO ODNOS SA UDATOM ŽENOM NA DAN NJIHOVOG VENČANJA: Kada ih je prekinula, imala je šta i da vidi (VIDEO)

Ljubavna veza bi trebalo da bude nešto lepo, što vam poboljšava život i oplemenjuje dušu, znajući da imate tog nekog na koga možete uvek da se oslonite i ko vas bezuslovno voli.

Kada dođete do momenta veridbe, pretpostavka je da ste našli baš tu osobu, s kojom želite da provedete ostatak života, međutim to nije baš uvek tako.

Tiktokerka Morgan Kirsten je sa svojim pratiocima podelila potresno iskustvo koje imala sa bivšim verenikom, a mnogi su joj u komentarima pružili podršku, smatrajući da je stoički sve izdržala.

Kako je objasnila, oni su se zabavljali nekoliko godina, kada su odlučili da se vere. Međutim, u jednom periodu su počeli češće da se druže i izlaze sa njegovim kolegama sa posla, gde je Kirsten zapala za oko jedna od njegovih koleginica, koja je bila u braku. Kada ga je pitala za nju, poricao je da postoji nešto među njima, ističući kako je sve umislila.

Na žalost, Kirsten je to toliko mučilo da se odrazilo i na njeno zdravlje, pa skoro uopšte nije jela, a situacija je eskalirala kada je on odlučio da odloži venčanje. Kirsten je ispričala kako je verenik odložio venčanje pod izgovorom da ne želi da se venčaju, ako mu ona ne veruje, ali da će nastaviti da budu u vezi, kako bi povratili međusobno poverenje.

Sve pripreme su obustavljene, a oni su nastavili da se viđaju, iako je Kirsten i dalje bila utučena i zabrinuta.

Kako je otkrila, kupila je kuću za zajednički život, ali je i dalje živela kod svojih, pre venčanja, dok je verenik boravio tamo.

https://www.tiktok.com/@kirstenmorgan.poetry/video/7072801466645318954?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Tog dana, kada je trebalo da se održi venčanje, Morgan je otišla u svoju kuću, da bi zatekla verenika bez odeće, u dnevnoj sobi. Bio je iznenađen što je tu vidi, a ona je ubrzo uočila ženske čizme na podu.

Čula je kako se vrata od spavaće sobe zatvaraju, a kada je ušla unutra, zatekla je upravo tu udatu koleginicu, kako se oblači.

Tada je saznala da ona planira da ostavi muža (što se na kraju nije dogodilo, već su i dalje zajedno), kao i da su pravili spisak troškova, za zajednički život.

Verenik je pokušao da joj uzme kuću, uselivši se nedugo potom sa drugom koleginicom i njenom majkom i psom.

Na svu sreću, Morgan je uz pomoć advokata uspela da dobije kuću nazad, koju je ubrzo i prodala.

Devojka je objasnila da joj je trebalo vreme i psihoterapije da se oporavi od svega, ali da je sada mnogo bolje. (espreso.co.rs)

https://www.tiktok.com/@kirstenmorgan.poetry/video/7072800259520367915?is_from_webapp=1&sender_device=pc