Zbog jedne stvari žene NE ŽELE da pričaju sa njom: Odlučila da sve snimi – “Muči me od detinjstva”

Zanimljivosti

Zbog jedne stvari žene NE ŽELE da pričaju sa njom: Odlučila da sve snimi – “Muči me od detinjstva”

Na TikToku oglasila se Arijana, atraktivna devojka i iskreno otkrila sa kakvim nedaćama se suočava svakodnevno zbog svog izgleda.

– Devojke ne žele da se druže sa mnom jer sam lepa, a one su ljubomorne i ja sam zbog toga usamljena- požalila se Arijana na društvenoj mreži. Progovorila je o lošim stranama onoga što se inače podrazumeva privilegijama.

U emotivnoj ispovesti otkrila je kako očajnički pokušava da pronađe prijateljicu ali da joj se to čini nemogućim jer nijedna devojka ne može da je zavoli jer je tako privlačna. Arijana ima skoro 50 000 pratilaca, međutim, to ne čini da ona bude srećna i ispunjena.

– Postoji i loša strana o kojoj niko ne govori, a ja ću govoriti o svom iskustvu lepe žene. Nemam puno prijateljica. I to je nešto s čime sam se dugo borila i nikad nisam shvatila zašto je tako – istakla je.

Ona priznaje da postoji i dobra strana ove njene privilegije – i prihvata da dobar izgled može učiniti neke stvari u nečijem životu mnogo lakšima.

Taj je problem muči otkad je krenula u školu, i tokom celog fakulteta. Kako kaže, za nju je to bilo teško vreme.

– Devojke će uvek reći: “O moj Bože, toliko te volim, tako si prekrasna ” kaže ona, dodajući da obično planiraju da se druže sa njom, ali ubrzo odustanu.

Onda dođe vreme i više mi se ne javljaju i pričaju mi loše iza leđa. A to nema smisla jer sam uvek tako ljubazna, i tako iskrena – ističe Arijana.

Nakon što joj je to narušilo samopouzdanje, Arijana se priseća kako je otišla kući svojoj porodici i rekla im kako joj se teško sprijateljiti na fakultetu.

-Vikendom bih dolazila kući jer ne bih imala što raditi i plakala bih mami jer nisam razumela zašto mi se to događa – kaže. (objektiv.rs)

@arianasavannah

♬ original sound – speduphits