CECA O TAKMIČARKI KOJA JE IZVREĐANA U ZG: Svašta se dešavalo, koliko je suza tu proliveno i kakve su to UVREDE BILE…

Showbizz

CECA O TAKMIČARKI KOJA JE IZVREĐANA U ZG: Svašta se dešavalo, koliko je suza tu proliveno i kakve su to UVREDE BILE…

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na još jednom snimanju “Zvezda Granda”, a glavna tema ovog susreta bila je kandidatkinja Anastasija Ićurup koja je zbog komentara koje je dobila na račun svog izgleda odustala od daljeg takmičenja.

Na samom početku Cecu je zbunilo pitanje novinara, s obzirom na to da se kandidatkinja zove isto kao i njena naslednica Anastasija.

– Ja gledam koja Anastasija, šta se desilo.. Uh… Kako ja da nisam informisana – rekla je Ceca za Telegraf, pa nastavila da komentariše aktuelnu situaciju:

– Jako mi je žao, nije trebalo to da uradi. Bitna je njena karijera. Svi smo mi doživljavali kritike u životu koje su nam prijale ili ne, ona je lepa devojka, talentovana.

Ceca je prokomentarisala i to da li su reči njenih kolega iz žirija, Ane Bekute, Snežane Đurišić i Bosanca, po njenom mišljenju bile pregrube.

– Vi ste čuli šta sam ja rekla u emisiji, svako ima pravo da se izrazi na svoj način. Ja nisam za prejake reči niti bih ikad uputila nekome prejaku reč. Ali da vam kažem nešto, da se ne lažemo – znate šta se sve dešavalo u “Zvezdama Granda”, kakve su uvrede bile, koliko je suza proliveno od tih kandidata, koliko su bili ljuti roditelji – toga danas nema – zaključila je Ceca.(Kurir.rs/M.M.)